E-Sollertis

E-Sollertis on kotimainen ICT-palveluyritys, joka tuottaa laadukkaasti ja luotettavasti monipuoliset konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut. Yritys on perustettu vuonna 2008. Tällöin tavoitteeksi asetettiin kasvu ja kansainvälistyminen. Kasvun vauhtiin päästiin, kun vuonna 2013 TeliaSoneran tytäryhtiö Data-Info myi konesalitoimintansa Sollertikselle. Kyseisellä tilikaudella liikevaihto kasvoi yli 780 prosenttia.

Yrityksiä on kaatunut pienempienkin kasvulukemien takia. Kuinka näin suuri kasvu oli mahdollista? Vastauksena on henkilöstön omistautuneisuus ja intohimo työhön. Kasvu edellytti henkilöstöltä nopeaa osaamisen päivittämistä. Ilman rakkautta omaan työhön tämä ei olisi onnistunut. Intohimo yhdistettynä kokemukseen tuottaa huippuluokan ammattitaitoa.

Sollertiksen omistaa Mika Hoffren, joka perusti laajakaistoja tarjonneen Image Worldin vuonna 1992. Tarjonta laajeni nopeasti konesalipalveluihin. Vuonna 2015 Sollertis osti Image Worldin koko liiketoiminnan. Image World on Suomen vanhin Internet operaattori, edelleen siis saman omistajan omistuksessa. Pitkä kokemus tuo osaamista: palveluja tuotetaan laadukkaasti järkevin kustannuksin.

Hoffrenia kuvaa parhaiten sana visionääri. Hän on näyttänyt omalla esimerkillään koko yritykselle, mitä intohimoisella suhtautumisella saa aikaiseksi. Hoffren on luotsannut yrityksiään läpi IT-kuplien ja vaihtelevien taloustilanteiden. Nopea päätöksenteko ja ketterä toiminta ovat mahdollistaneet suunnan muuttamisen aina tarvittaessa.

Minulla on ollut ilo johtaa Sollertista ja nähdä yrityksen kasvu. Vastoinkäymisiltäkään ei ole vältytty, mutta onnistumisen hetket kruunaavat taipaleen. Kasvuun kuuluvat epäonnistumiset kääntyvät voitoksi, kun niistä otetaan oppia. Päivittäistä toimintaa ohjaa määrätietoinen pyrkimys tulla Suomen parhaaksi IT-palveluiden toimijaksi. 

Yritys on henkilöstönsä ja prosessiensa summa. Mitä enemmän henkilöstöstä löytyy intohimoa omaan alaan, sitä suuremmaksi summa kasvaa. Kaikki muu tulee sen mukana.

unnamed.jpg