Yksinyrittämisestä yhdessäonnistumiseen!

Intohimoinen yritys toimii asiakkaidensa kanssa innokkaasti ja vie palavasti eteenpäin omaa tekemistään, asiakkaidensa palvelemista ja tuloksiaan. Develooppi Oy:n yrittäjä Tytti Laine on seurannut sydäntään ja auttanut pienyrittäjiä parempaan bisnekseen vuodesta 1999. Yrityksen missio on tukea yrittäjiä saamaan omasta yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa - ja siten lisää vapautta ja onnellisuutta omaan elämäänsä.

Innostunut yrittäjä ja yritys haluaa kehittyä, voida paremmin, oppia uutta ja myös saavuttaa tavoitteensa. Kun intohimo yhdistyy asiakkaiden palvelemiseen ja taloudellisesti kannattavaan tekemiseen, antaa se loistavat mahdollisuudet myös yrityksen kasvutavoitteiden toteutumiselle. - Uskomme, että mikä vain on mahdollista ja sun pitää varoa, mitä haluat, koska sä saat sen, kertoo Tytti.

Intohimo yksinyrittäjien tukemiseen synnytti Satakuntaan YTYä yksinyrittäjyyteen! -hankkeen, josta vastasi yksinyrittäjän yhtiö Develooppi Oy. Poikkeuksellinen toimija sai poikkeuksellisia tuloksia: projektiin osallistui suunniteltuun nähden yli kolminkertainen määrä yrittäjiä ja yksityistä rahoitustakin kertyi reilusti yli tavoitteen. Yli 4/5 osallistuneista yrittäjistä sai varmuutta ja rohkeutta yrittäjyyteen ja yrittämiseen, tukea hyvinvointiin ja he kehittyivät yrityksen tärkeimmän resurssin, itsensä, johtamisessa.

-Yksin emme olisi onnistuneet tässä kaikessa. Olemme aina toimineet vahvasti verkostoituneena ja yhdistäneet eri toimijoiden osaamista tuottamaan parasta lisäarvoa asiakkaillemme. Yhdessä toimiminen on tärkeää ja totean mielelläni, että älä yritä yksin, onnistu yhdessä!, naurahtaa Tytti.

YTYn tulokset kannustivat kehittämään ideaa ja toteutustapaa edelleen. Develooppi lanseeraa 2016 täysin uudenlaisen Yhdessäonnistujat-verkkopalvelun mikroyrittäjien yritystoiminnan, hyvinvoinnin ja verkostoitumisen tueksi. Mukaan haetaan intohimoisesti omaa bisnestä kehittäviä yrittäjiä ja mahdollisia yhteistyökumppaneita.

- Sinun ei tarvitse olla mestari tullaksesi mestariksi. Uskalla yrittää - ja uskalla onnistua!, kannustaa Tytti.

http://www.develooppi.fi/

http://www.yhdessaonnistujat.fi/

Intohimoinen yritys - Develooppi Oy.jpg