Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Despro Engineering Oy

Desprolla työskentelevät Suomen intohimoisimmat insinöörit

Despro syntyi vuonna 2015 perustajiensa intohimosta kehittää verkonrakennustoimialaa. Ajatuksena oli koota yhteen asiantunteva ja innostunut tiimi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Despro on jo lyhyessä ajassa todistanut, että innostus tarttuu. Toiminta on laajentunut jo neljälle paikkakunnalle ja porukka on kasvanut alun seitsemästä viiteentoista puolessa vuodessa.

Intohimoinen itsensä ja toiminnan kehittäminen näkyy myös asiakkaille: Despro on solminut laajoja puitesopimuksia asiakkaiden kanssa ja saavuttanut merkittävän aseman sähköverkkojen suunnittelussa. ”Asiakkaamme haluavat suunnittelun lisäksi meidät mukaan toiminnan kehittämiseen. Pelkkä suunnittelun valmistuminen sovitusti ei riitä, vaan asiakkaan koko projektin on onnistuttava. Olemme löytäneet yhdessä useita kehityskohteita, joilla voimme helpottaa rakennusprojektien läpivientiä ja tehdä asioita fiksummin ja tehokkaammin”, kertoo Despron toimitusjohtaja Antti Savolainen.

Laajentumisen suurin haaste on ollut uusien henkilöiden rekrytointi ja perehdyttäminen. Ammattiosaamisen lisäksi uuden työntekijän on tärkeää kasvaa sisään yrityksen toimintakulttuuriin ja osaksi tiimiä. ”Uskomme ihmisiin. Intohimo syttyy ihmisissä ja tiimeissä. Asiantuntevat tekijät pystyvät kehittämään uskomattoman hienoja ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin; tarvitaan vain innostava työyhteisö ja uskallus kokeilla. Jokainen yksilö voi myös kehittyä huimaa vauhtia: tämän todistavat kouluttamamme uudet sähköverkkosuunnittelijat”, Antti jatkaa.

Despron tavoitteena on laajentaa toimintaa edelleen uusille paikkakunnille ja vahvistaa osaajaverkostoaan uusilla rekrytoinneilla. ”Voin ylpeänä todeta, että meillä työskentelevät verkonrakennusalan, ellei koko Suomen, intohimoisimmat insinöörit”, Antti päättää.

http://www.despro.fi/

despro-sahkokaappi[1].jpg