Intohimomme on tehdä kotimaisia, turvallisia ja ihoystävällisiä hygieniatuotteita koko perheelle ympäristövastuullisesti.

Delipapin tarina alkaakin pienestä herkkäihoisesta pojasta, ja hänen innovatiivisestä isästään Raimo Nuortiesta. Vanhanaikaiset harsovaipat eivät sopineet pienen Oskarin herkälle iholle, hänen keksijä isänsä päättikin kehitellä täysin uudenlaisen vaipan, joka sopi herkälle iholle paremmin. Uusi vaippa paransikin pienen Oskarin ihon, toimivasta keksinnöstään innostuneena Raimo päättikin patentoida ideansa ja perustaa oman yrityksensä Delipapin. Pian tämän jälkeen yritys laajensi valmistustaan myös naisten hygieniatuotteisiin. Oletkin varmaan kuullut kotimaisista Muumi Baby – lastenvaipoista, Vuokkoset naistenhygieniatuotteista ja koko perheen Helmi-tuotteista.

Intohimoomme kuuluu olennaisena osana helpottaa ja parantaa suomalaisten perheiden arkea tarjoamalla heille kotimaisia, ihoystävällisiä ja ympäristövastuullisia hygieniatuotteita laadusta tinkimättä! Vastuullisesta toiminnastamme johtuen olemmekin saaneet käyttöömme Joutsenmerkin, Avainlipun sekä Allergia- ja Astmaliiton tunnuksen. Delipap on edelleenkin Nuortien perheen omistuksessa ja tuo leivän myös 70 muuhun suomalaiseen perheeseen! Tuotteemme valmistetaan Suomessa, Muumi Baby –vaipat valmistetaan Tammisaaressa ja Vuokkoset –tuotteet Veikkolassa.

http://www.delipap.fi/