Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Corporate Spirit Oy

Avainlippu.png

Corporate Spirit Oy

Kun innostuu, niin onnistuu!

Corporate Spirit on organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen erikoistunut tutkimus- ja konsultointiyritys. Olemme jo 30 vuoden ajan tuottaneet lisäarvoa asiakkaillemme laadukkailla henkilöstötutkimuksilla, edistyksellisillä johtamisarvioinneilla ja näiden ratkaisukeskeisellä hyödyntämiskonsultoinnilla. Olemme vuosien varrella tukeneet yli 450 asiakastamme eri puolilla maailmaa heidän liiketoimintansa kehittämisessä ja muutoksen mahdollistamisessa. 

Corporate Spiritin 30-vuotinen menestystarina perustuu ennen kaikkea sen ammattitaitoiseen henkilöstöön, laadukkaisiin tutkimusratkaisuihin sekä intohimoon ymmärtää asiakkaiden muuttuvia tarpeita ja liiketoimintaa. Corporate Spiritin huippuomistautunut henkilöstö haluaa kaikissa tilanteissa antaa parhaansa asiakkaidensa hyväksi. Olemme sitoutuneet tuottamaan asiakkaillemme ainutlaatuisia asiakaskokemuksia ja pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaamme odotukset.

”Toiminnassamme korostuu henkilöstön omistautuneisuus ja innostuneisuus. Meillä intohimoisuus ilmenee erityisesti innostuneisuutena. Menestyminen toteutetaan yhdessä, siksi innostuminen ja innostaminen ratkaisevat parhaiden ihmisten mukaan saamisessa. Työpaikasta voi kehittää innostavan kuuntelemalla aktiivisesti henkilöstön näkemyksiä heille tärkeistä asioista ja parannuksia tekemällä osoittaa, että heidän mielipiteilleen annetaan iso merkitys”, kertoo toimitusjohtaja Jukka Pohjola.

Corporate Spirit palkitsee vuosittain Suomen innostavimmat työpaikat toteuttamiensa henkilöstötutkimusten tulosten perusteella. Vuodessa lähes 100.000 suomalaista työntekijää vastaa henkilöstötutkimuksiimme, ja jaamme asiakasyrityksillemme luokituksia (C-AAA) tutkimuksissa todetun henkilöstön omistautuneisuuden perusteella. Suomen innostavimmissa työpaikoissa henkilöstö on innostunut työstään, sitoutunut työpaikkaansa ja halukas tekemään odotettua enemmän yritykselle tärkeiden päämäärien eteen.

Corporate Spiritin näkemyksen mukaan samat kriteerit pätevät myös intohimoisessa yrityksessä – työyhteisössä vallitsee hyvä tekemisen meininki, ja koko henkilöstö on sitoutunut antamaan parhaan panoksensa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Me Corporate Spiritillä olemme asettaneet tavoitteeksemme rakentaa ihmisten kautta menestystarinoita, jotka on luotu kestämään!

www.corporatespirit.fi
www.innostavimmat.fi