Comodo Asunnot

Kun tarvitset väliaikaista kotia

Comodo Asunnot perustettiin vuonna 2007 – intohimosta majoittaa mukavasti.

Yritystarina alkoi perustajajäsenen, Johanna Latvalan halusta auttaa. Eräs puolituttu Yliopiston tutkija tarvitsi asuntoa pariksi kuukaudeksi. Johanna päätti tarjota oman asuntonsa kalustettuna edelleen vuokrattavaksi. Tarpeesta syntyi idea ja ideasta yritys. Väliaikaiseen asumiseen tarkoitettuja asuntoja oli ensin muutamia ja nyt yhdeksän vuoden jälkeen niitä on jo huikeat 80!

Intohimona kodikkaat ja freshit kodit

Comodo Asunnot tarjoaa kodikkaasti ja viihtyisästi kalustettuja asuntoja väliaikaisiin majoitustarpeisiin pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

”Haluamme tarjota kodinomaisen ja toimivan asumisvaihtoehdon elämän eri tilanteisiin, jossa oma koti ei ole saatavilla tai käytettävissä. Asuntojen on tarkoitus tuntua kodilta ja niiden varustelutaso on sen mukainen”, kertoo Latvala.

80 erilaista kohdetta

Comodo työllistää yhteensä viisi työntekijää, joiden intohimona on huolehtia asiakkaiden majoittuminen kodikkaisiin asuntoihin, saumattomasti, aidon ja lämpimän kohtaamisen kautta. Asiakkaiden palaute ja tarpeet muodostavat pohjan yrityksen tulevaisuutta suunnitellessa ja toimintaa kehittäessä.

”Tavoitteenamme on majoittaa sinut mukavasti, olet sitten työmatkalla tai komennuksella, remonttia paossa tai matkailijana. Erotumme markkinoilla kodikkaiden asuntojemme lisäksi yksilöllisen palvelun ja nuorekkaan otteemme ansiosta. Lisäksi asuntomme eivät ole liian kalliilla maulla sisustettuja ja kuitenkin luonnollisesti perustason ylittäviä, näin voit aina luottaa asuntojemme tasoon ja raikkauteen”, päättää Latvala.

Löydä väliaikainen koti: http://www.comodo.fi/