Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / CSE Entertainment Ltd.

SHOW IS OVER – BUT THIS IS JUST THE BEGINNING

”Show is over. Lot of sweat, pain and working hours, but it was worth it.” Näin viestitti aikaisin kiirastorstaiaamuna CSE Entertainment Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Veli-Matti Nurkkala Messengerin kautta Orlandosta koko CSE:n tiimille runsaiden kiitosten kera kun suuri messurutistus Yhdysvalloissa tärkeän partnerin kanssa oli saatu päätökseen.

CSE Entertainment haluaa olla maailman johtava exergaming-tuotteiden kehittäjä. Rima kaikessa tekemisessä on asetettu korkealle. Yrityksen kokoonpano on vahvistunut kuluneen puolen vuoden aikana valtavasti. Tiimiin on liittynyt uusia huippuosaajia, jotka tekevät tarvittaessa pitkää päivää saadakseen hommat hoidettua, joskus jopa yötä. Pienenä kuriositeettina kerrottakoon, että joitakin viikkoja sitten yrityksen teknologiajohtaja ja toinen omistajista, Juha Kauppinen, hämmästyi aamulla töihin tullessaan, kun firman sohvalta nousi ohjelmistokehityksessä työskentelevän Alexin pää – Alex ei ollut malttanut illalla lopettaa hommia ja päätti lopulta jäädä sohvalle nukkumaan, koska aamulla tarvittiin toimiva softaversio. Juha puolestaan koodasi yön aikana toimivan demonstraation uudesta teknologisesta ratkaisusta vakuuttaakseen edellisen päivän keskustelujen jälkeen tärkeän brittiläisen yrityksen johtajat. Last minute on tuttu termi koko tiimille, ja toisinaan mahdottomaltakin vaikuttaneet haasteet on ratkaisut viime hetkellä intohimoisen tekemisen siivittämänä.

CSE_IntohimoinenYritys.jpg

CSE Entertainmenton kehittänyt Athene Exergaming –tuotetta syksystä 2015 tuotetta ja rakentanut samalla jälleenmyyjä- ja kumppaniverkostoa niin Euroopan, Aasian kuin Amerikan markkinoille. Yrityksen toinen tuote on autokouluihin suunnattu ajosimulaattori. CSE Entertainment valittiin vuonna 2015 Suomen lupaavimpien kasvuyrityksten joukkoon Kasvu Open -finaalissa. Vuodelta 2016 on lupa odottaa paljon.

cse-entertainment.com

Veli-Matti_web (2).jpg