Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / C.P.E. Sales Finland

C.P.E.

Intohimoinen kasvutarina

C.P.E. Sales Finland on vuonna 2014 perustettu C.P.E. Production Oy:n tytäryhtiö, jonka tarkoituksena oli ottaa haltuun C.P.E. -tuotteiden Suomen kauppa. Tuotteet ovat pääasiassa joukkojenhallinta-, harjoitus- sekä luotisuojavarusteita. Sittemmin toiminta on laajentunut myös tukkukaupan saralle. Tänä päivänä yritys maahantuo mm. Haix-kenkiä, Helikon-Tex-vaatteita sekä Schweizer-Effaxin pesuaineita ja urheilutuotteita. Pääajatuksena on, että raskaan alan ammattilaiset, eräkävijät sekä outdoor-henkiset harrastajat löytäisivät kaikki tarvitsemansa varusteet samalta toimittajalta.

Kahden vuoden aikana yritys on onnistunut rakentamaan itselleen kattavan jälleenmyyjäverkoston. Yhteistyökumppaneita pyritään löytämään koko ajan lisää, jotta tuotteet pysyisivät mahdollisimman laajassa jakelussa sekä kuluttajien tietoisuus niistä lisääntyisi. C.P.E. Sales Finland Oy:llä on monimuotoiset yhteistyökuviot useiden jälleenmyyjien kanssa. Yrityksen myyntipäälliköt ovat usein apuna erilaisilla messuilla jakamassa asiantuntemustaan sekä vauhdittamassa myyntiä. Erilaiset markkinointikampanjat pyritään suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteistyössä jälleenmyyjien kanssa. Yritykselle on tärkeää tukea asiakkaitaan tarjoamalla toiminnassaan joustavuutta sekä neuvontaa kiperissäkin tilanteissa. Urheilutoiminnan tukeminen on myös tärkeä osa yrityksen arkea. Frisbeegolf on kasvattanut viime vuosina suosiotaan ja yritys pyrkiikin erilaisella sponsoritoiminnalla tukemaan sen harrastajia ympäri Suomen.

C.P.E. Sales Finland Oy:n kasvutarinan on rakentanut pitkälti sen työhönsä sitoutuneet työntekijät. Nämä toimintavuodet ovat olleet jokaiselle työntekijälle kasvun paikka ja yritys onkin tarjonnut heille kattavat mahdollisuudet kehittää itseään jokaista kiinnostavalla saralla. Työntekijämäärä on pikkuhiljaa lähtenyt kasvuun toiminnan laajenemisen myötä, mutta silti C.P.E. ei ole unohtanut hyvien työntekijöiden tärkeyttä. Joustoa ja sitoutuneisuutta löytyy molemmin puolin. Intohimoiset työntekijät luovat intohimoisen yrityksen.

Sivut: http://sales.cpe.fi/