blick_thereseandersson1.jpg

BLICK bildbyrå

skapar bilder med passion!

Blick bildbyrå, grundat 2012 och baserat på Åland, är ett företag som skapar bilder med passion! Blick är ett en persons företag, fotograf Therese Andersson. Drivkraften är en passion för hantverket fotografi och en stor nyfikenhet och glädje inför varje möte och människa. Bilderna skall spegla företagets själ och hjärta, bilderna ska berätta om den där speciella dagen för generationer framåt, bilderna ska beröra, glädja, förmedla och berätta historien.

Blick riktar sej främst till företag och gör porträtt, verksamhetsbilder och produktfotograferingar men även privatpersoner fotograferas. Jag har en studio i centrala Mariehamn men de flesta jobben görs ute hos kund eller med vår vackra skärgård på Åland som kuliss.

Varumärket för Blick ska vara denna feedback som en kund skickade: "Wow, tack! Så fina bilder som kom idag! Vet du, jag har aldrig blivit på riktigt nöjd med ett foto av mig. Förrän nu. Du fångade verkligen det jag själv är nöjd med. Liksom. Tack!" Det, att kunna hitta det som är företagets själ, människans bästa sida - kunna locka fram det och få det på bild. DET är Blick. Bakom varje bra bild finns en bra relation och bakom varje bra relation finns en passion och intresse för det hantverk jag jobbar med.

...

Min bakgrund är femton år som systemansvarig/utvecklare främst inom banking. Min kärlek och passion till att fotografera, skapa och att få träffa olika slags människor och företag och en stenhård tro på att gör man ett jobb riktigt bra kommer det att ordna sej. Så jag sade upp mej och gick från att vara anställd och ha klara arbetsuppgifter varje dag till att jobba som frilansande fotograf. Mitt mål var att kunna ta ut lön efter tre år. Det gick redan efter sex månader!

För att kunna öppna nya dörrar måste man stänga gamla!

https://www.facebook.com/theresesblick/
www.blick.ax