Antellin juuret ulottuvat aina vuoteen 1880, jolloin Katri Antell ryhtyi myymään leipomaansa leipää Oulun torilla. Tänään Antell on valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan yritys, jonka palveluksessa on 600 ammattilaista. Antellin pääkonttori sijaitsee Oulussa ja pääkonttorin yhteydessä toimii myös Antellin oma leipomo. Antell on yli 130-vuotisen historiansa aikana nähnyt ja kokenut paljon. Yrityksen menestyksen salaisuus on jatkuva kehittyminen, aitous ja välittäminen kaikessa toiminnassa.

Antellilaiset rakastavat ruokaa. Itte tehtyä ruokaa. Hyvä ruoka syntyy hyvinvoivien ihmisten tekemänä. Tämän asian ymmärsi jo yrityksen perustaja Katri Antell tarjoamalla majoituksen ja ylläpidon työntekijöilleen. Tänä päivänä työhyvinvointi on Antellilla olennainen osa yrityskulttuuria. Terveellinen ja turvallinen työyhteisö pitää sisällään henkilöstön tukemisen esimerkiksi koulutuksin, vallan ja vastuun jalkauttamisen mahdollisimman lähelle asiakasta sekä kannustavan ilmapiirin itsensä haastamiselle. 

Kahvila- ja salityöntekijät (2).jpg

”Ihminen, joka ei uskalla käyttää osaamistaan, ei sovellu meille töihin” sanoo Antellin henkilöstön kehityksetä vastaava Riitta Anttila. ”Ihmisen pitää uskaltaa haastaa omaa ammattitaitoaan, kasvattaa siipiään”, jatkaa yrityksen varatoimitusjohtaja Annukka Lantto. Antellilla kannustetaankin henkilöstöä tekemään päätöksiä, mutta myös kantamaan vastuu päätöksistään. Tuotekehitykseen ja innovointiin osallistuvat niin henkilöstöravintoloiden, kahviloiden kuin leipomoiden työntekijät. Näin ollen esimerkiksi ravintoloiden ruokalistat ovat räätälöity juuri kulloisenkin ravintolan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. 

Intohimo hyvää ruokaa kohtaan vetää puoleensa intohimoisia tekijöitä. Tekijöitä, jotka ovat ammattiylpeitä ja halukkaita vaalimaan käsityöperinnettä, johon Antellilla uskotaan ja jota halutaan ylläpitää. Tekijöitä, jotka haluavat tehdä aidosti hyvää joka päivää. 

www.antell.fi