Adpro_808x200.gif 

 Adpro_logo_300x300.jpg

Uutta sykettä myyntiin

Intohimon ja luovuuden inspiroijana asiakkaiden myynnin kasvattaminen 

Markkinointi- ja mainostoimisto Adpro syntyi mainosmies Onni Mäkisen unelmasta lähes neljä vuosikymmentä sitten. Lahden ydinkeskustaan vuonna 1977 perustettu kahden osakkaan yritys nousi siivilleen vaatetustehdas Luhdan ja talotehdas Rauma Repolan promootiotoimistona. Seurasi 80-luvun mainonnan kulta-aika ja 90-luvun alun lamavuodet. Sinnikkyys, kova tahto työpaikkojen säilyttämiseen sekä intohimoinen asenne tuloksellisen mainonnan tekemiseen kantoivat eteenpäin. Vahva osaaminen vakuutti monet isojen yritysten markkinointipäättäjät, ja töitä päästiin tekemään arvostettujen brändien parissa. Markkinointistrategioita hiottiin ja mainontaa ideoitiin mm. maailman parhaimmille Honka-hirsitaloille, Kemppi-hitsauslaitteille, Uponor-muoviputkille ja Valtra-traktoreille. 

Kumppanuudet palvelun uudistajina

Tänään Adpro toimii markkinointi- ja mainoskumppanina laajalle asiakaskunnalle, aina pienistä omistajavetoisista yrityksistä suuriin konserneihin. Osa asiakkaista on vanhoja tuttuja, osa täysin uusia, osa Adprolle uudelleen palanneita. Asiakkaiden myynnin sykettä lisätään mm. erottuvilla yritysilmeillä, verkkototeutuksilla, iskevillä myyntiviesteillä, asiakaslupausten kiteytyksillä ja myynnin valmennuksilla. Asiakkaitten matkassa kuljetaan aina yritysnimen ja markkinoinnin suunnittelusta tarvittavien aineistojen toimittamiseen asti. Pitkä kokemus tuo varmuutta ja joustavuutta kaikkeen tekemiseen, sitä myös Adpron asiakkaat arvostavat. 

Intohimoinen asenne synnyttää kasvua ja uusia luovia asiakastarinoita joka päivä. Asiakastarinat löytyvät osoitteesta www.adpro.fi