Aarrekid - muotia lapsille

Aarrekid Collection on suomalainen vuonna 2009 perustettu lastenvaatteiden valmistaja, joka panostaa kotimaiseen työhön, ekologisuuteen ja lasten viihtyvyyteen. Yritys on luovien ja innovatiivisten ihmisten aikaansaannos.

”Meillä on intohimoa paitsi yrittäjyyteen, myös muotoiluun ja etenkin persoonallinen, pohjoismainen ja kaunis design on lähellä sydäntämme. Oma tyylimme edustaa tarinankerrontaa ja lempeitä arvoja yhdistettynä graafiseen ja omaleimaiseen kuosimaailmaan mallistoissamme”, kertoo Aarrekidin Sanna Myllys. Kaikkiaan Aarrekidin sadunomaiset kuosit antavat lapsen mielikuvitukselle mukavan ja turvallisen ympäristön. Kuvista syntyy ideoita ja ideoista tarinoita.

Aarrekidissa intohimoinen toiminta tukee kasvua niin, että ideat saavat lentää! Halu kehittää tuotteita ja liiketoimintaa, ottaa esiin uusia ideoita ja ehdotuksia ja pysyä ajan vaatimassa liikkeessä ovat ominaista yrityksessä. Myös työtiimin yhteinen asenne, tahtotila ja motivaatio löytää ratkaisuja haastavalla alalla ja katsoa tulevaisuuteen vievät yritystä eteenpäin. Vaateala on lähtökohtaisesti ala jossa saa olla luova ja omintakeinen, ja alalla selvitäkseen on rakennettava oma vahva brändi ja tapa toimia. Aarrekidissa uuden malliston suunnittelu alan ammattilaisten kanssa on jokaiseen sesonkiin mielenkiintoista ja innostavaa. Näin myös intohimo yrittämiseen säilyy.

Sanna toteaa, että vaikka yrittäjyys on haastavaa ja virhearviointejakin tulee, ne kuuluvat asiaan. Monet asiat opitaan kantapään kautta, mutta niitä ei kannata jäädä murehtimaan vaan niistä on opittava ja tehtävä asiat vielä paremmin ja tulevaisuuteen luottaen.

Tervetuloa seikkailulle Aarrekidin sadunomaiseen maailmaan!

http://www.aarrekid.fi/

 aarrekid1.jpg