Intohimoinen 51NGL3.png

51NGL3

Nämä naiset muuttavat maailmaa

Katja Rasi on nainen, jolla on unelma. Unelma maailmasta, jossa kiusataan vähemmän, ei pelätä niin paljon erilaisuutta ja hyväksytään se, että me olemme jokainen erilaisia, yksilöitä. Meistä jokainen on kaunis.

Katja on 51NGL3 Company Oy:n perustaja, 51NGL3:n mama. Kun Katja kohtasi Kati Halosen ja sai mukaan vähintään yhtä intohimoisen viestinnäntekijän eli 51NGL3:n mediapersoonan, alkoi tapahtua. 2015 vappupäivänä lanseerattiin 51NGL3® keskellä Helsingin Esplanadia. Vastaanotto oli hyväksyvä, vaikka osa ihmisistä ajattelikin merkkiä lähinnä sinkkutuotteena.

- 51NGL3 sopii myös sinkuille, Katja Rasi nauraa. Mutta perimmäinen ajatus on se, että meistä jokainen on yksilö, single.

- Haluamme lisätä suvaitsevaisuutta, mutta emme hyväksy huonoa käytöstä tai muiden ihmisten vahingoittamista henkisesti tai fyysisesti. Suurin suvaitsemattomuuden synnyttäjä ja lietsoja on pelko, Kati Halonen lisää.

- Kun tutustumme toisenlaisiin ihmisiin, olivat he sitten eri kulttuurista, vammaisia, homoja tai heteroita, hiljaisia tai ulospäinsuuntautuneita, huomaamme, että he ovat mukavia ja fiksuja ihmisiä. Jokainen ihminen ansaitsee tulla nähdyksi, ansaitsee hyväksyvän katseen, Kati jatkaa.

51NGL3® vaikuttaa asenteisiin näkymällä katukuvassa sekä somessa. 51NGL3®-tuotteita, kuten t-paitoja, Globe Hopen valmistamia pipoja tai käsinkudottuja SuvaitsevaisuusSukkia, käyttämällä ihminen ilmaisee hyväksyvänsä erilaisuuden voimavarana. Samalla ihminen saa itselleen hyvän mielen sekä tunteen kuulumisesta johonkin suurempaan – 51NGL3-heimoon.

- Suvaitsevaisuus kasvaa ihminen kerrallaan. Sen eteen me teemme töitä. Haluamme innostaa mukaan myös muita ihmisiä, tiimissämme on aina paikka idearikkaalle, intohimoiselle ja itsensä likoon laittavalle ihmiselle, summaa Katja Rasi.

51NGL3® on 51NGL3 Company Oy:n rekisteröity tavaramerkki. 51NGL3 Company Oy palvelee myös B2B:tä mm. yrityksen arvojen vahvistamisessa erilaisten tapahtumien kautta.

***
51NGL3 Company Oy
51NGL3 Company Oy on suomalainen yritys, jonka tarkoituksena on lisätä suvaitsevaisuutta ihmisen sukupuoleen, ikään, terveyteen, ulkomuotoon, käyttäytymiseen, seksuaalisuuteen tai muuhun ominaisuuteen katsomatta.

www.51ngl3.com
www.facebook.com/51ngl3clothes