Sata intohimoista yritystarinaa
Katso mistä päin Suomea löytyy intohimoisimmat yritykset ja tutustu kampanjaan mukaan lähteneiden yritysten tarinoihin.

51NGL3

Nämä naiset muuttavat maailmaa Katja Rasi on nainen, jolla on unelma. Unelma maailmasta, jossa kiusataan vähemmän, ei pelätä niin paljon erilaisuutta ja hyväksytään se, että me olemme jokainen erilaisia, yksilöitä. Meistä jokainen on kaunis. Kati Halonen jakaa saman intohimon. 51NGL3® vaikuttaa asenteisiin katukuvassa sekä somessa. Suvaitsevaisuus kasvaa ihminen kerrallaan.

Aarrekid

Aarrekid Collection on suomalainen vuonna 2009 perustettu lastenvaatteiden valmistaja, joka panostaa kotimaiseen työhön, ekologisuuteen ja lasten viihtyvyyteen. Yritys on luovien ja innovatiivisten ihmisten aikaansaannos.

Aboad

Pelkkä kehityksen seuraaminen ja muuttuvan ympäristön vaatimuksiin sopeutuminen kysyy yritykseltä tahtoa. Oikeasti intohimoinen yritys on kuitenkin kehityksen aallonharjalla: muuttamassa alaansa ja toimintaympäristöään. Mainostoimisto Aboad on ottanut tehtäväkseen tarjota uudenlaisia mainostoimistopalveluja. Se on mukana muuttamassa markkinointialan toimintaa ja kaupankäynnin luonnetta pysyvästi.

Accenture

Meillä Accenturella intohimo on halua auttaa asiakasta menestymään globaalissa kilpailussa ja tehostamaan liiketoimintaansa alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Adpro

Intohimon ja luovuuden inspiroijana asiakkaiden myynnin kasvattaminen

Ahlström Capital

Ahlström-yhtiöt ovat toimineet useilla eri teollisuudenaloilla ja olivat ensimmäisiä ulkomaille lähteneitä suomalaisia yhtiöitä 1960-luvulla. Suvun pääomasijoitusyhtiö Ahlström Capital jatkaa perinnettä investoimalla teollisiin yrityksiin ja cleantechiin.

Aikawa Fiber Technologies Oy

AFT – Aikawa Fiber Technologies Oy, Varkaus – Intohimoista teollisuusyrittämistä.

AitoVet

Eläinlääkäriasema AitoVet Oy perustetiin 2014. Taustalla oli useampikin onnekas yhteensattuma: toiminimellä työskentelevä eläinlääkäri aviomiehineen, muualla työskentelevä eläintenhoitaja ja vanha kyläkoulu Kouvolan kupeessa maaseudulla.

Alati Jewelry

Pienenä lumouduin luonnosta ja leikin siellä. Minussa kukkivat lapsuusmetsien sinivuokot. Jokin minussa taisi aivan alusta saakka tietää, mitä ryhdyn tekemään. Jo silloin, kun seitsemän vanhana puhdistin parhaan ystäväni kanssa kevätmetsässä purokiviä hammasharjalla. Asettelin niitä jalokiviksi konvehtirasiaan. Myöhemmin kivet kirkastuivat safiireiksi, rubiineiksi, timanteiksi ja minusta tuli kultaseppä. Etsin asiakkaan muotokielen ja piirrän metallinkappaleesta esille korun. Sen kauniin ja herkän muodon. Isältä opin kekseliäisyyden hänen korjatessaan rikkimenneitä tavaroita. Pienestä pitäen tutkin ja puuhailin hänen kanssaan. Ehkäpä siksi työkalut ovat aina tuntuneet omaan käteen käyviltä.

Ambientia

“Kun annetaan vastuuta työtehtävissä, haluaa kehittyä ja olla saamansa vastuun arvoinen.” “Parasta Ambientialla on työkaverit, ja ylipäänsä tiivis yhteistyö. Esimiehet juovat samaa kahvia kuin me muutkin kuolevaiset, työntekijöihin luotetaan ja luovuuden annetaan rauhassa kukkia.” “Ambientia ottaa työntekijänsä huomioon ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä. Myös joustavuus ja luottamus ovat olleet merkittäviä”

Amerplast

Amerplastilla valmistetaan kierrätysmuovikasseja, jotka sisältävät jopa yli 90% kierrätysmateriaalia. Amerplast muun muassa uusiokäyttää tehtaan oman tuotantojätteen, jota käytetään näihin muovikasseihin. On myös tärkeää etsiä vaihtoehtoja perinteisille öljypohjaisille muoveille ja Amerplast tarjoaakin pakkausratkaisuja, joiden muovi on valmistettu sokeriruo’osta joka on 100% uusiutuva luonnonmateriaali.

Anakom

Usko tulevaisuuteen, vahva palo auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa ja arkiset toimet tavoitteiden suunnassa - näille pilareille Anakom koulutus- ja valmennuspalvelut syntyivät vuonna 1988.

Andritz Oy

ANDRITZ Oy on kansainvälisen teknologiayhtiön ANDRITZ AG:n tytäryhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa Suomessa selluteollisuuden prosesseja ja laitteita.

Antell Oy

Intohimosta itte tehtyyn ruokaan.

Arctic Warriors

Luonnollista hyvinvointia arkeen Suomen Lapista

Art and Joy

”Jos et toteuta omaa unelmaasi, joku muu kyllä palkkaa sinut toteuttamaan omaansa.” - Todellinen intohimo löytyy kun antaa itsellensä luvan unelmoida ja unelmallensa tilaa toteutua.

Artesaani Anna Matinlauri

Anna ei myönnä olevansa yrittäjähenkinen, mutta intohimo tekemiseen ajaa eteenpäin.

Arvo Piiroinen Oy

Arvo Piiroinen Oy on vuonna 1949 perustettu Salossa toimiva perheyritys. Yrityksen toiminta kattaa neljä toisiaan tukevaa liiketoiminta-aluetta; metallien pintakäsittelyn, metallikomponenttien tuotekehityksen ja valmistuksen, puuviilun muotopuristamisen sekä oman julkitilakalustemalliston tuotekehityksen, valmistuksen, myynnin ja markkinoinnin.

Avoinmaaseutu

Navetasta nettiin: Ainutlaatuista työtä suomalaisen ruuan puolesta.

Backmans Smakverk

Vi på Backmans Smakverk är mathantverkare som lever och arbetar på Åland. För oss betyder mathantverk att värna om gamla, traditionella tillagningsmetoder men samtidigt använda nutida kryddor och smaksättning. Att bevara det goda från tidigare generationer men att också föra det vidare till kommande.

be&liv (Sulattamo Oy)

be&liv on vuonna 2012 perustettu suomalainen intohimoinen designyritys, jonka tekemistä ohjaa vahva tahtotila tuoda kansainväliseen designmaailmaan uudenlaista suomalaista muotoilua. be&livin visio on, että tulevaisuudessa suomalainen muotoilu tunnetaan maailmalla muustakin kuin sen 50-luvun kulta-ajoista.

Bistro Vilee

Bistro Vilee – paremman ravintolakulttuurin ja ruuan puolesta

Bitwise

Olen työskennellyt ohjelmistotalo Bitwisessä pian kahdeksan vuotta. Jokainen työpäiväni on ollut innostava, hauska ja sytyttävä. Maanantaiaamuisin on mukava tulla töihin. Miksi?

Bjarmia

42 vuotta sitten Aini Valkama teki rohkean päätöksen ja palasi takaisin Kuusamoon Etelä-Suomessa vietettyjen vuosien jälkeen. Hän oli päättänyt perustaa keramiikkapajan.

Blick bildbyrå

Blick bildbyrå, grundat 2012 och baserat på Åland, är ett företag som skapar bilder med passion! Blick är ett en persons företag, fotograf Therese Andersson. Drivkraften är en passion för hantverket fotografi och en stor nyfikenhet och glädje inför varje möte och människa. Bilderna skall spegla företagets själ och hjärta, bilderna ska berätta om den där speciella dagen för generationer framåt, bilderna ska beröra, glädja, förmedla och berätta historien.

Blingfactory

Blingfactory on intohimoisesti työhönsä ja harrastukseensa suhtautuneen koneistajan idea, josta jalostui matkan varrella Euroopan suurin oman alansa verkkokauppa. Blingfactory.fi –verkkokauppa on moottorikelkkojen billet-osien tavaratalo, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

BlondeBrunette

Blondebrunetessa asiakas on ykkönen ja jokainen asiakas, joka ovesta tulee, palvellaan alusta loppuun saakka: ”Kukaan ei jaksa olla kauan tyly, kun vastaan siihen täysin päinvastaisella asenteella”, BlondeBrunette yrittäjät Jaana Siltanen ja Ulla Leinonen toteavat.

Brossa

Brossa on työorganisaatioiden kehittämiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa esimiehille ja henkilöstölle käytännön apua päivittäisen työn ja sen johtamisen kehittämiseen. Yrityksen perustaja on iloinen ja intohimoinen nuori yrittäjä, viestinnän asiantuntija (FM) Kati Rautio, jonka tavoitteena on päivittäisen työn ja sen johtamisen kestävä kehitys ja menestyvän työorganisaation rakentaminen.

C.P.E. Sales Finland

C.P.E. Sales Finland on vuonna 2014 perustettu C.P.E. Production Oy:n tytäryhtiö, jonka tarkoituksena oli ottaa haltuun C.P.E. -tuotteiden Suomen kauppa. Tuotteet ovat pääasiassa joukkojenhallinta-, harjoitus- sekä luotisuojavarusteita. Sittemmin toiminta on laajentunut myös tukkukaupan saralle. Tänä päivänä yritys maahantuo mm. Haix-kenkiä, Helikon-Tex-vaatteita sekä Schweizer-Effaxin pesuaineita ja urheilutuotteita. Pääajatuksena on, että raskaan alan ammattilaiset, eräkävijät sekä outdoor-henkiset harrastajat löytäisivät kaikki tarvitsemansa varusteet samalta toimittajalta.

Cafe Galerie - El Mundo

Cafe Galerien yrittäjä Danita Jokela toivoo, että jokainen asiakas viihtyisi ja tuntisi olonsa tervetulleeksi. Tarjolla on itse tehtyjä leivonnaisia ja pikkusuolaisia sekä herkullinen lounas Etelä-Amerikan makumaailmasta.

Call Waves Solutions Finland Oy

Meille callwavesilaisille on sydämen asia lunastaa asiakaslupaukset kerta toisensa jälkeen.

Campusravita Oy

Campusravita Oy on tuottanut jo yhteensä viiden vuosikymmenen ajan opiskelijalähtöisiä palveluita Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella.

Canorama

Canorama on paikallinen huippuosaaja, jonka tuotteita ovat erilaiset tiedonhallintaratkaisut. Yrityksen palveluita ovat 3D-tulostimet, ammattitulostusratkaisut, it-palvelut sekä tulostus- ja dokumentinhallinta. Canorama on perustettu vuonna 1993 Kokkolassa, jolloin se lähti liikkeelle 5 työntekijän voimin. Yritys on kasvanut rajusti viime vuosina ja tällä hetkellä Canoraman palveluita on saatavilla 12 paikkakunnalla.

Canter

Canter Oy:n historia ulottuu aina 80-luvun alkupuolelle asti. Perheyrityksenä aloittanut ja sittemmin osaksi Etola-perhettä siirtynyt yritys on kulkenut värikkäitä reittejä ennen valintaa olla tuotetiedonhallinnan ykkösosaaja kotimaisilla markkinoilla.

Carinafour

Carinafour on maailmanlaajuisesti toimiva meriteollisuuden tuotanto- ja valmistusprosessien osaaja. Me Carinafourilla olemme sitoutuneet koko toimintaympäristömme uudistamiseen, kasvun mahdollistamiseen ja suorituskyvyn parantamiseen kehittämällä jatkuvasti asiakkaidemme prosesseja. Tehokkaiden prosessien avulla luodaan uutta asiakasarvoa ja autetaan asiakasta menestymään. Prosesseja kehittävät ihmiset ja siksi meille on ensisijaisen tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi – Carinafourilaiset rakentavat yrityksen tulevaisuutta päivittäisillä teoillaan.

CEF

CEF on Savonlinnalainen perheyritys, jonka intohimona on auttaa kaikin keinoin suomalaisia yrityksiä menestymään ja luomaan työtä sekä hyvinvointia Suomeen.

Chalupa

Meksikolaistyyppistä ruokaa tarjoava Chalupa on fast casual -konsepti, mikä tarkoittaa tuoreista, vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista valmistettua, kohtuuhintaista ruokaa. Kokeneet ravintoloitsijaveljekset Iman ja Amin Gharagozlu unelmoivat Chalupan tyylisestä konseptista vuosia.

Choco Deli

Choco Deli on maailman pohjoisin suklaatuotteita keskieurooppalaiseen tyyliin valmistava suklaapuoti Rovaniemen keskustassa.

City-lehti

Me Cityssä rakastamme elämää, rakastamme kulttuuria. Haluamme nostaa esiin luovia ideoita. Haluamme inspiroida Suomea ja kannustaa rohkeita innovaattoreita menestymään. Meille Cityssä elämä on teatteria ja sinä olet sen päätähti. Olet lavalla ja haluamme, että onnistut, innostat muita ja luot ympärillesi valoa.

Cm Hiustalo

Cm Hiustalo Oy ­luotettava suomalainen nuorekas ja aikaansa seuraava hyvän palvelunparturi­kampaamo­tuoteshop perheyritys ja yksi Suomen johtavimmista parturi-kampaamoalan ketjuyrityksistä. Hiustalon intohimona on tahto tehdä ja halu olla alansa edelläkävijä muodissa, kauneudessa ja hiusten hyvinvoinnissa

Coctio Oy

Ainutlaatuisen Coctio-liiketoimikonseptin takana on liemimestari Kai Iiskola. Hän sai kipinän maukkaiden luuliemien valmistukseen työskennellessään keittiömestarina useissa gourmet-ravintoloissa. Keittiömestarivuosiensa aikana Iiskola ymmärsi, kuinka hankalaa ja aikaa vievää perinteisten luuliemien keittäminen kokeille onkaan. Siksi Iiskola perusti yrityksen nimeltä Puljonki Oy vuonna 1991 yhdessä Sauvo Hiltusen kanssa. Puljonkissa valmistettiin lisäaineettomia ja korkealaatuisia luuliemiä ja kastikkeita keittiömestarin perintein - lihaisista luita hitaasti hauduttaen.

Comodo Asunnot

Yritystarina alkoi perustajajäsenen, Johanna Latvalan halusta auttaa. Eräs puolituttu Yliopiston tutkija tarvitsi asuntoa pariksi kuukaudeksi. Johanna päätti tarjota oman asuntonsa kalustettuna edelleen vuokrattavaksi. Tarpeesta syntyi idea ja ideasta yritys. Väliaikaiseen asumiseen tarkoitettuja asuntoja oli ensin muutamia ja nyt yhdeksän vuoden jälkeen niitä on jo huikeat 80!

Corporate Spirit Oy

Corporate Spirit on organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen erikoistunut tutkimus- ja konsultointiyritys. Olemme jo 30 vuoden ajan tuottaneet lisäarvoa asiakkaillemme laadukkailla henkilöstötutkimuksilla, edistyksellisillä johtamisarvioinneilla ja näiden ratkaisukeskeisellä hyödyntämiskonsultoinnilla. Olemme vuosien varrella tukeneet yli 450 asiakastamme eri puolilla maailmaa heidän liiketoimintansa kehittämisessä ja muutoksen mahdollistamisessa.

Critical Force Oy

Intohimonamme on tehdä sellaisia pelejä mobiililaitteille, joita on totuttu näkemään lähinnä PC- ja konsolimarkkinoilla. Tavoitteenamme on olla maailman johtava multiplayer online FPS (First Person Shooter) mobiilipelien kehittäjä ja tuoda FPS kilpapelaaminen mobiililaitteille ensimmäisenä maailmassa.

Cross Move Company

Yrittäjällä on intohimoinen, innokas, idearikas, luova ja persoonallinen ote yrityksen kehittämiseen ja tanssinopetukseen.

CSE Entertainment Ltd.

CSE Entertainment tarjoaa liikuntaa ja pelejä yhdistäviä exergaming-tuotteita kuntosaleille, liikunta- ja hyvinvointikeskuksiin, kuntoutukseen ja urheilijoiden valmennukseen.

DA-Group

Sulautetun teknologian ratkaisuja puolustus-, avaruus- sekä teollisuusasiakkaiden tarpeisiin suunnittelevan ja toteuttavan DA-Group intohimo innovatiivisiin ratkaisuihin kiteytyy toiminta-ajatukseen.

Dekati

Dekati Oy on 20 hengen vientiyritys, jonka laadukkaat tuotteet ja hyvä maine tunnetaan ympäri maailman. Yrityksen tuotteet ja brändi henkivät innovatiivisesta globaalista yrityksestä. Jälleenmyyjäverkosto yltää 36 maahan ympäri maailman.

Delipap

Intohimomme on tehdä kotimaisia, turvallisia ja ihoystävällisiä hygieniatuotteita koko perheelle ympäristövastuullisesti.

Despro Engineering Oy

Despro syntyi vuonna 2015 perustajiensa intohimosta kehittää verkonrakennustoimialaa. Ajatuksena oli koota yhteen asiantunteva ja innostunut tiimi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Despro on jo lyhyessä ajassa todistanut, että innostus tarttuu. Toiminta on laajentunut jo neljälle paikkakunnalle ja porukka on kasvanut alun seitsemästä viiteentoista puolessa vuodessa.

Develooppi Oy

Intohimoinen yritys toimii asiakkaidensa kanssa innokkaasti ja vie palavasti eteenpäin omaa tekemistään, asiakkaidensa palvelemista ja tuloksiaan. Develooppi Oy:n yrittäjä Tytti Laine on seurannut sydäntään ja auttanut pienyrittäjiä parempaan bisnekseen vuodesta 1999. Yrityksen missio on tukea yrittäjiä saamaan omasta yritystoiminnastaan enemmän iloa ja rahaa - ja siten lisää vapautta ja onnellisuutta omaan elämäänsä.

Domus

Domuksen tarina alkoi toisen maailmansodan jälkeen, kun Karjalan siirtolainen ja puuseppä Petter Sairanen alkoi valmistamaan ikkunoita ja ovia rintamamiestaloihin. Yhden miehen puuverstaasta jalostui 250 hengen ikkunoita ja keittiökalusteita valmistava yritys, jolla on nykyisin tehtaat Loimaalla ja Korialla, sekä parikymmentä myyntipistettä ympäri Suomen.

Dream Hostel & Hotel

Dream Hostel & Hotel on erinomainen esimerkki siitä, miten intohimoisella toiminnalla ja asenteella pieni perheyritys on vakiinnuttanut asemansa suurten ketjujen hallitsemilla markkinoilla. Majoitusliike on saanut valtavasti kansanivälistä huomioita ja kunnianosoituksia, viimeisimpänä UK Times listasi hostellin Euroopan 20 parhaan joukkoon.

Dust Shelter Finland Oy

Dust Shelter Finland Oy:n liiketoiminta juontaa juurensa purku- ja korjausrakentamiseen. Idea tuotteisiin tuli Joni Vehniäisen oman käyttökokemuksen kautta, josta se sittemmin jalostui liiketoiminnaksi. Liikeideana on korjausrakentamisessa syntyvien pölyhaittojen vähentäminen ja tilojen helpompi osastointi sekä uudisrakentamisessa julkisivun suojaaminen ja lämpöeristäminen parempien työolosuhteiden aikaansaamiseksi.

Eatech Oy

Intohimo näkyy Eatechilla siten, että ihmiset ottavat vastuuta tekemisestään ja ollaan aidosti asiakkaan puolella. Arvomme ”sitoudun ja välitän” kertovat paitsi suhteestamme asiakkaisiin, myös suhteesta työntekijöihin ja työkavereihin. Tärkeää on yhdessä tekemisen meininki. Eatechilla pidetään huolta myös työkavereista monin tavoin.

EduCluster Finland

Born global -yritys, mikä se on? Tässä tutustut aitoon, born global -toimijaan EduCluster Finlandiin (ECF), joka starttasi vuonna 2010 suuren osaamisen kehittämisohjelman kanssa liikkeelle suoraan Arabiemiraattien sydämessä Abu Dhabissa. Sittemmin kokemusta on karttunut operaatioista lähes 30 maassa, usean kaltaisissa kohteissa ja projekteissa.

Eetalingua

Eetalingualle intohimo näyttäytyy haluna toimia jonkin merkityksellisen asian puolesta. Se voi olla tuote tai palvelu, jolla ratkaistaan ongelma. Se voi olla ratkaisu yhteiskunnallisiin haasteisiin, esimerkin näyttämistä, paremmaksi tulemista ja parempana olemista. Intohimossa ei ole kyse pelkästään rahasta.

Efima

Efiman neljä perustajaa lähtivät talvella 2009 toteuttamaan unelmaansa erilaisesta taloushallinnon palveluyrityksestä. Rima asetettiin korkealle, koska ryhmässä yhdistyi Suomen vahvin taloushallinnon ja järjestelmien osaaminen. Asiakkaita aiottiin palvella intohimolla ja laadulla. Työntekijöille haluttiin hyvä työpaikka, jota kehitetään yhdessä.

Elcoline Oy

Elcoline Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, avainhenkilöidensä omistama urakointi- ja kunnossapitoalan yritys. Yrityksen asiakkaita ovat tyypillisesti suuret kansainväliset teollisuusyritykset ja päämarkkina-alueita ovat Suomi ja Ruotsi. Yrityksen liikevaihto on noin 7 M€ ja tällä hetkellä se työllistää 70 henkeä.

Elinar

Elinarin tehtävä on parantaa asiakkaidensa liiketoimintaa ja kilpailukykyä lisäämällä asiakkaan tärkeimmän voimavaran, tietämyksen, hyödyntämistä ja jalostusta. Elinar työllistää yli 20 alan huippuammattilaista. Päätoimipaikka on Porissa, jonka lisäksi yrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Oslossa ja Solnassa. Asiakkuuksia on maailmanlaajuisesti.

Elovirkku

Elovirkku on vuonna 2012 perustettu, Lappeenrannassa toimiva, kuntouttavaa yksilöohjausta asiakkaan kotiin vievä yritys. Lähihoitaja, yrittäjä Mira Pöllänen sai ajatuksen Elovirkusta syksyllä 2011 tutustuttuaan opintojensa kautta Parkinsonin tautia ja syöpää sairastavaan iäkkääseen mieheen.

Elvari Korut Oy

Elvari sai alkunsa keittiönpöydältä vuonna 2010. Olin vakavan sairastumisen jälkeen saanut äidiltäni kaksi pakettia askartelumassaa, fimoa. Perimmäinen tarkoitus oli keksiä minulle harrastus, jotta en tekisi niin paljoa töitä. Ei mennyt kauaakaan, kun massan työstäminen vei mennessään. Pyörittelin, ideoin, kokeilin ja kehittelin, aloin tekemään koruja kokoajan enemmän. Saatoin yölläkin saada uuden tavan työstää massaa ja heti seuraavana päivänä se oli kokeiltava.

Eläinlääkäriasema Pet-Vet Oy

Eläinlääkäriasema Pet-Vet on vuonna 1981 perustettu turkulainen perheyritys. Toiminnan perusteena on ystävällinen, asiantunteva sekä yksilöllinen hoito. Pet-Vet on yksi Suomen arvostetuimmista yksityisistä eläinlääkäriasemista. Pitkä perinne eläinlääkinnästä, ammattitaito ja aito välittäminen loistavat yrityksestä kauas.

Elämystehdas Lappari

Lappari avaa ovensa kesällä 2016. Ympärillä on sitoutunut joukko ihmisiä ja yrityksiä, joilla on vahva halu tehdä yhteistyötä tarjotakseen liikettä ja elämyksiä koko perheelle.

Ensavetec

Ensavetec Oy on nuori mikkeliläisyritys, joka tuo uudentyyppiset energiaratkaisut osaksi kiinteistöjen talotekniikkajärjestelmiä. Yrityksen innovaatio on hyödyntää lämpöenergia suihkuvedestä.

Epira Oy

Ulkokoirien terveys on intohimomme.

Epsira

Epsira on tarjonnut yli 50 vuoden ajan erilaisia eristys- ja suojausominaisuuksiin perustuvia EPS-ratkaisuja suomalaiselle teollisuudelle ja kuluttajille, kehittyen alansa johtavaksi toimijaksi.

Ergorest

Ergorest on valmistanut päätetyöskentelyn ergonomiaa kehittäviä ja ylläpitäviä kyynärvarsitukia jo 25 vuotta. Ergorest-kyynärvarsituet ovat ainutlaatuisia tuotteita maailmanmarkkinoilla ja niiden hyvinvoinnin hyödyt on tieteellisesti todistettavissa.

Eskimo

Katsomme jo perheyrityksen seuraavan kvartaalin, 25 vuoden päähän, vuoteen 2040. Strategiamme mukaisesti tavoittelemme ylivoimaisen asiakaskokemuksen tuottamista niin kotikulinaristeille kuin keittiöissä työskenteleville ammattilaisillekin.

E-Sollertis

Sollertis on kotimainen ICT-palveluyritys, joka tuottaa laadukkaasti ja luotettavasti monipuoliset konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut. Yritys on perustettu vuonna 2008. Tällöin tavoitteeksi asetettiin kasvu ja kansainvälistyminen.

Eumer Finland Oy

Eumer Finland Oy uskoo intohimoiseen tekemiseen porukalla, yhdessä päättäen. Alan suuria nimiä haastetaan ketteryydellä ja hyvällä pöhinällä, joka näkyy ja kuuluu, kansainvälisestikin. Intohimo harrastukseen voi poikia työn, jota tehdään palkintosateessa, periksi antamatta ja positiivisella asenteella!

Farmi Nummela Oy

Tarina alkaa Huttulan tilalta Koskelta. Se on pikakatsaus elämäntapaan, jossa on halu ideoida, tehdä ja toteuttaa.

FB ManpowerGroup Contact Center Loimaa

Me Manpowerilaiset toteutamme maailmanluokan myynnillisiä asiakaskohtaamisia eri kanavissa. Olemme kumppani, joka varmistaa jokaisen kohtaamamme asiakkaan tyytyväisyyden ensiluokkaisen asiakaspalvelulla ja asiakaskokemuksella.

Feet2

Juokseminen on meille ihmisille alkukantaisiin vietteihin perustuvaa luonnollista toimintaa. Tänä päivänä tarvitsemme siihen jalkineet ja ei suinkaan ole samantekevää millaisilla jalkineilla juoksemme. Ihmiskehon ainutlaatuinen luontainen iskunvaimennusjärjestelmä vaatii toimiakseen oikein, jalkineet, jotka vapauttavat tämän nerokkaan järjestelmän toimimaan kuten luonnon valinta on tarkoittanut. FEET juoksujalkineet on suunniteltu juuri tätä tarkoitusta varten.

Fiarone Oy

Fiarone Oy perustettiin vuonna 2010 Turussa aiempien liiketoiminta-alueiden pohjalta ja käytännössä yrityksen liiketoimintaa oli tietoturva-alan konsultaatiopalvelut.

Fiblon Oy

Fiblonin tarina alkoi vuonna 1979. Silloin oli mies ja puukko, matala kellaritila ja rulla kuitukangasta. Valtavasti intoa ja suunnitelmia. Nyt ohjaimissa on toinen sukupolvi ja tuotannossa moderni teknologia robotteineen. Ominaista meille on tehdä asioita "eri tavalla". Aloitimme viennistä, laajensimme kotimaahan. Kun muut vievät tuotantoaan ulkomaille tai siirtävät sitä alihankkijoilleen, me sitoudumme valmistamaan Suomessa itse. Kun muut satsaavat digimyyntiin, meiltä saa henkilökohtaista palvelua.

Fiilis Fitness

Fiilis Fitness on syntynyt rakkaudesta ja intohimosta tehdä asiat toisin kuin muualla. Fiilis on Tampereella kuluttajille ja yrityksille ryhmäliikuntapalveluita laajalla skaalalla tarjoava studio. Fiiliksellä korostuu ammattitaito, yksilöllinen ohjaaminen, kohtaaminen ja tunnelma.

Finnair

Satapäisen juhlayleisön silmät kostuivat liikutuksesta kapteeni Jari Paajasen sanoista ”let’s go home” Finnairin ensimmäisen Airbus 350 XWB –lentokoneen luovutustilaisuudessa Ranskan Toulousessa 7. lokakuuta 2015.

Fortum

Fortum on uuden sukupolven energiayhtiö. Meillä intohimo näkyy sitoutumisena kestävään kehitykseen ja vahvana energia-alan ammattitaitona.

FPW Firmaservice

Yrittäjyys antaa hyvät fiilikset ja tuntuu monesti siltä kuin leikkisi kivi sakset paperi -lorua. Yhtäläisyyksiä tähän leikkiin on monta. Yrittäjyys on hauskaa ja jännittävää, se on myös riskinottamista ja etenkin se on tervettä ajanvietettä. Kun perusasiat ovat kunnossa ja mieli leppoisa syntyy vaikka minkälaisia markkinointisuunnitelmia.

Fredrikan lähde

Eihän kasvisravintolat ole mitään kummajaisia, vaan ravintoloita kuten pihvipaikatkin ovat toteaa kasviskokki Anja Sorasalo. Anjan intohimo on näyttää, että kasvisruoka on täysipainoinen ja proteiinirikas vaihtoehto liha- ja kalaruuille, mutta kuitenkin kaukana tylsistä salaateista ja purkkipavuista.

Frida Marina

Vuonna 2012 Kallioon perustettu Frida Marina- vintage kaupan tarina on hieno esimerkki nais- ja pienyrittäjyydestä. Frida Marinan perustaminen oli pitkäaikainen haave vintagea rakastavalle Maria Tammistolle. Koko ikänsä second handia ja vintage harrastanut Maria on tehnyt harrastuksestaan ammatin, joka on monelle unelma. Maria kokee yrittäjänä olemisen elämäntapana. Se on osa elämää ja työ ja vapaa- aika kulkevat käsikädessä. Maria on luonut asiakkailleen kutsuvan keitaan, jossa ihmiset voivat rentoutua ja etsiä uusia käytettyjä aarteita jättäen kaupungin hälyn taakse. Frida Marina on omistajansa näköinen ja se onkin löytänyt tiensä asiakkaiden sydämiin rennolla ja lämpimällä tunnelmallaan.

Frosmo Ltd

Be yourself together –motto kuvaa hyvin asennetta johon ”frosmonautit” tekemisessään uskovat.

Gabriel 1763

Ravintolamme sijaitsee Porvoon Pormestari Gabriel Hagertin 1763 rakennuttamassa kivitalossa. Pieni ja uniikki ravintolamme avattiin kesäkuussa 2012. Toimimme Raatihuoneen torin laidalla, keskellä Vanhan kaupungin historiallista tunnelmaa. Erikoisuutenamme ovat Gourmet Pizzat, jotka olemme kehittäneet intohimolla juuri sinulle: maussa tuntee rohkeuden, seikkailun sekä rakkauden. Popcornia, suklaata, taco-lastuja, mansikoita, granaattiomenaa…

GasOne

Monen mielestä propaani eli nestekaasu on tylsä bulkkituote. Harmaa pullo, joita mökkeilijät lastaavat auton perään huoltoaseman pihassa. Grillin polttoaine, joka muistetaan vasta kun pullo tyhjenee kesken juhannuksen. Voiko näin värittömään, mauttomaan ja vieläpä pahanhajuiseen tuotteeseen suhtautua intohimoisesti? Vastauksen tietää yrittäjä Juha Vähä-Lassila.

Gasum

Intohimo on työntävä voima niin taiteessa, työelämässä kuin missä tahansa tekemisessä. Ihmiset, jotka uskovat vahvasti johonkin ja rakastavat mitä tekevät, ovat väistämättäkin matkalla onnistumisiin.

Gofore

Gofore on IT-johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Olemme tulevaisuuden digitaalisten palvelujen muotoiluun, rakentamiseen ja niihin liittyvän muutoksen johtamiseen erikoistunut, vahvasti kasvava ohjelmistotalo.

Goodio

Goodion tarina alkoi perustajansa omasta keittiöstä vuonna 2012 missä Jukka Peltola aluksi valmisti raakasuklaata itselleen ja ystävilleen. Idea Goodion perustamisesta tuli omasta elämäntapamuutoksesta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Herkullinen, laadukas ja terveellisempi vaihtoehto herätti ihastusta tuttavapiirissä ja moni tuntui kaipaavan juuri tällaista tuotetta. Kun kauppojen hyllyiltä ei vastaavaa tuntunut löytyvän, Peltola päätti että ’ tehdään sitten itse’.

GoWash

”Muistan vielä hyvin ne hetket, kun käytiin isän työpaikalla viikonloppuisin pesemässä hänen ysineljäkymppistä Volvoaan. Ne olivat hienoja kokemuksia, jotka ovat varmasti osaltaan ajaneet minua autopesun maailmaan. Kokemuksen ja iän karttuessa sain luvan pestä vanhempien autot. Meillä taisikin olla lähitienoon puhtaimmat autot”, naurahtaa GoWashin yrittäjä Markus Jordan.

Grassmark Oy

Grassmark on lähtenyt liikkeelle jääkiekko-otteluiden tapahtumatiimistä. Grassmarkia perustettaessa yhtiö otti hoitoonsa Tepsin peleissä sekä televisioinnin että tapahtumatuotannon. Yrityksen menestyksen salaisuus piilee hallitussa riskinotossa ja innovaatioissa. Grassmarkissa on oikeasti se fiilis, että kaikki kuuluvat yhteen ja tsemppaavat toisiaan - yritteliäisyydestä palkitaan. Tämä tunnelma välittyy myös asiakkaalle, joka vakuuttuu brändin toimivuudesta. Nykyään Grassmark on yksi Suomen johtavia urheilutapahtumien tapahtumatuottajia ja -ohjaajia.

Green Crew Viherranta

Uskomme siihen, että kuka tahansa meistä on aidoimmillaan juuri omana itsenään, suomalaisen luonnon ympäröimänä. Kaikilla tulisi olla oikeus päästä luonnon äärelle. Edes hetkeksi.

Greenstep Oy

Greenstep Oy on 2010 Espoossa perustettu täyden palvelun taloushallinto- ja finanssitalo, jonka palvelut kattavat kaiken tilitoimisto-palveluista yritysjohdon konsultointiin. Tänä päivänä Greenstep palvelee jo yli 700 yritystä 100 asiantuntijan voimin Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

gTIE

gTIE on asustemerkki, joka on nähty mm. Oscar- ja Golden Globe -gaaloissa sekä mm. Snoop Doggin ja Marilyn Mansonin yllä.

Haaja & Arwo Design Oy

15-vuotiaana Jesse Haajalla oli haave. Haave ryhtyä sarjakuvapiirtäjäksi. Aineksia luovalla nuorella miehellä piirtäjäksi oli, sillä jo tuolloin hän sai aikaan kaksi sarjakuvakirjaa. Luovuus ja määrätietoisuus on peritty kotoa ja ovat suuntaviivoina elämässä.

Hallaworks Oy

Konepaja Hallaworks Oy on alihankintakonepaja. Yrittäjät Niina ja Noora ovat investoineet ja kehittäneet konepajan toimintaa. Hallaworks Oy haluaa taistella paikastaan isojen konepajojen rinnalla ja näyttää, että heilläkin on paikkansa alihankintaketjussa

Hannuksen Piilopirtti

Tarina alkoi 20 vuotta sitten 20m² rapukämpän tilaisuudesta. Yritystoiminta on niistä päivistä lähtenyt kehittymään valtavan intohimon, työmäärän ja hiukkasen tuurinkin voimalla. Tänä päivänä yritys tarjoaa puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille ja petipaikat 60 hengelle.

Happy Print Oy

Happy Print Oy on vuonna 2001 perustettu tamperelainen perheyritys. Toimimme painoalalla ja juuremme ovat perinteisissä markkinointiviestinnän tuotteissa kuten julisteissa, kylteissä ja tarroissa. Toimitusjohtaja Juha Hepokorven innovatiivisuus ja intohimo ovat synnyttäneet globaalistakin näkökulmasta täysin uudenlaisen Happyeco –tuoteperheen markkinoille.

Harjutarhat

Harjutarhat Oy on erikoistunut ympärivuotiseen kasvihuonetomaatin tuotantoon Varsinais-Suomen Koski Tl:ssä. Yrityksen ovat perustaneet syksyllä 2013 kaksi nuorta maatalousyrittäjäpariskuntaa, joiden unelmana on tuottaa puhdasta lähiruokaa sekä kasvattaa ja kehittää yritystä. Omistajien lisäksi yritys työllistää ympäri vuoden 6–10 henkilöä. Meille maaseudulla yrittäminen ja kotimainen alkutuotanto ovat sydämen asia, jonka eteen olemme valmiita tekemään töitä vuodesta toiseen. Tähtäin on asetettu tulevaisuuteen: uskomme puhtaalla kotimaisella vihannestuotannolla olevan jalansijaa markkinoilla, kunhan uskallamme panostaa ja kehittyä markkinoiden mukana.

Hellapuu

Aito. Kestävä. Merkityksellinen. Näistä ominaisuuksista rakentuu mummula-tunnelmainen, korkeimman mahdollisen kotimaisuusasteen omaava, ja perustajansa Milona Sadekallion hankeen kaatumisen seurauksena syntynyt, Hellapuu.

Helsinki Limo Oy

Helsinki Limo Oy on yrittäjä Lauri Kovasen vuonna 2011 perustama tilausajoyritys, joka on kasvanut alan merkittäväksi erityistoimijaksi Suomessa. Yritys tarjoaa koko kirjon korkeatasoisia ja asiakkaille yksilöityjä henkilökuljetuspalveluita. ”Toimimme monille asiakasyrityksillemme ikään kuin heidän omina autoinaan ja kuljettajinaan, emmekä korosta heidän palveluksessaan yritystämme. Autojen tunnuksettomuus on myös tärkeää erityisesti turvallisuutta vaativissa tilauksissa.” Lauri toteaa.

Hima&Huvila Oy LKV

Kun yrittäjä Nana Närhi sai viestintätoimistolleen tehtäväksi houkutella uusia asukkaita Länsi-Uudellemaalle, hän jäikin itse omaan koukkuunsa. Ensimmäinen juttukeikka vei nimittäin Hankoon – ja jo muutaman kuukauden päästä koko perhe suuntasi sinne muuttokuormineen. Nyt viisi vuotta myöhemmin Nana toteuttaa omia intohimojaan Hima&Huvila Oy LKV:ssä ja houkuttelee yhä uusia asukkaita ostamaan Hangosta itselleen kodin.

Hornan vapaa possu

Ilman riskejä ei tule menestystä ja ilman intohimoa ei synny parasta lajissaan. Intohimo on ideoita ja haaveita eikä niitä tehdä vain rahasta. Intohimo syntyy vaistosta, uskosta, kovasta työstä, epäonnistumisesta sekä rakkaudesta lajiin. Hornan Vapaa Possu on yhdistelmä, joka syntyy periksiantamattomasta uskosta eettisyyteen, onnellisiin eläimiin sekä hyvään lihaan.

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee Saimaan vesistön äärellä Itä-Suomessa, Rantasalmella, Linnansaaren kansallispuiston vierellä. Järvisydämessä talon piikatyttöset ja renkipojjaat tarjoilevat vieraillemme Järvisydämellisiä elämyspaketteja ympäri vuoden majoituksineen, syöminkeineen, saunoineen ja luonto-ohjelmineen.

Hotelli Gustavelund

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla, kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa ja luonnonkauniissa puistomaisemissa.

Hotelli Lasaretti

Intohimona laadukkaat, oululaiset kokous- ja ravintolapalvelut.

Hotelli Pariisin Ville Oy

Pariisin Ville, Ville de Paris, eli kuvanveistäjä ja elämästänautiskelija Ville Vallgren (1855-1940), oli aikakautensa viinikulttuurin ja hyvän ruoan ystävä. Välitön, kovaääninen, impulsiivinen ja omalaatuinen taiteilija oli ylpeä hedonismistaan. Samaan aikaan myös me Hotelli Pariisin Villen omistajat, Johanna ja Riku Stenros viihdymme erinomaisen viinin ja uusien makujen äärellä.

House Of The Good Feelings Oy

´Intohimo on sydämellä tekemistä. Se on rakkautta ja uskoa omaa tekemistä kohtaan.´ Yrittäjä Suvi Nurme johtaa tapahtumatoimistoaan asiakasta kuunnellen ja rinnalla kulkien. Selkeät arvot ja yksityiskohtia myöten hiottu työnjälki ovat osa yrityksen vetovoimaa ja kantavat läpi haasteiden. ”Intohimo tarvitsee aisaparikseen sinnikkyyttä ja sisua.”

Hunajayhtymä Oy

Hunajayhtymä on mehiläishoitajien perustama osakeyhtiö, joka on vuosikymmenien ajan myynyt suomalaista hunajaa päivittäistavarakaupoissa Hangosta Utsjoelle. Viimeisten vuosien aikana yritys on ottanut pitkiä kehitysaskeleita laajentamalla tuoteperhettään uusilla tuotteilla. Yrityksen innovatiivisuus tulee ehkä parhaiten esille keihäänkärkituotteesta Mieleinen – suomalaista hunajaa & kuitua, joka on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen tuote, sillä se pysyy aina juoksevassa muodossa ja sisältää peräti 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin tavallinen hunaja.

Hydoring Oy

Hydoring Oy suunnittelee, valmistaa, asentaa ja huoltaa asiakasräätälöityjä hydraulisylintereitä, voimayksiköitä, venttiililohkoja ja kiertovoitelujärjestelmiä. Tuotanto-ohjelmasta löytyy myös vakiosylinterit ja -koneikot. Yritys tarjoaa koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti. Hydoring on määrätietoisella kasvulla noussut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon ja tekee tänä päivänä myös kansainvälistä liiketoimintaa.

Hyvinvointistudio LUPAUS Oy

Hyvinvointistudio LUPAUS tarjoaa laadukkaita Personal Training-, ravintovalmennus- ja mentaalivalmennuspalveluita. LUPAUS on vuodesta 2014 toiminut yritys ja lähtee yrittäjä Riina Laaksosen omasta intohimosta voida hyvin ja tehdä hyvää.

Höyry

Joskus höyry nousee tekemisen meiningeistä niin, että menee ikkunatkin huuruun. Rovaniemeläisessä digi- ja mainostoimistossa tehdään se, mitä luvataan ja pysytään muuttuvan mainosmaailman muutoksissa mukana.

iDeals

iDeals-ohjelma on intohimoisen, periksiantamattoman ja lujan uskon siivittämä kunnianhimoinen yritys nostaa Suomi matkailun maailmankartalle. Yhteistyössä Etelä-Korealaisen iDeals-ohjelmaa varten perustetun Finlandia Healing Tour-yhtiön, sekä Kyung Chunin kanssa olemme luoneet täysin uudenlaisen kanavan suomen matkailun edistämiseen. Ensialkuun vahvin panostus on Aasialaisten turistien tavoittaminen ja ensimmäinen kohteemme on Etelä-Korea.

Immobile Games

Immobile Games Oy on neljän entisen opiskelukaverin kesällä 2015 perustama Kajaanilainen mobiilipelistudio.

Ina Finland Oy

26 vuotta on muuttanut contact center –alaa huimasti. Vuonna 1989, kun Ina parkaisi ensimmäisen kerran, tarjosimme yrityksille yhtä tuotetta: vaihdepalvelua. Pystyimme vastaamaan yrityksen puolesta, otimme soittopyyntöjä ja jopa yhdistimme puhelut. Siinä se repertuaari sitten olikin.

IPIK Design Oy

IPIK Design Oy on perustettu vuonna 2011 puhtaasta intohimosta vaatteiden suunnitteluun ja yrittäjyyteen. Iida Paasonen on lähtöisin yrittäjäsuvusta, joten yrittäjyys oli hänelle itsestäänselvyys jo ennen valmistumistaan vaatesuunnittelijaksi.

Iso-Kallan Panimo

Omalta osaltani intohimo olueen syttyi jo reilut 20 vuotta sitten opiskeluaikoina. Tuolloin maailmalla reissatessani huomasin, että muunkinlaisia oluita on kuin kotimaassa pääasiassa myydyt lagerit.

IT-Line

IT-Line Oy on innovatiivinen yritys Salossa, jossa suunnittelemme ja valmistamme mm. räätälöityjä työpisteitä, kuljettimia, kärryjä, kokonaisia tuotanto- ja pakkauslinjoja. Tiimimme koostuu toimintojen kehittäjistä, suunnittelijoista ja suunnitelmien toteuttajista. Eikä tiimimme olisi täydellinen ilman asiantuntevaa ja joustavaa alihankkijaverkostoamme.

Ivana Helsinki

Muotitalo, johon yhdistyvät suunnittelutoimisto, filmi ja taide – tätä kaikkea on Ivana Helsinki. Tuotemerkki sai alkunsa halusta tehdä omaa kauneuskäsitystä näkyväksi. Slogan ”Lovestories, roadtrips and dresses” kertoo tekijöiden intohimosta elämää kohtaan. Ivana Helsinki ammentaa aidoista tarinoista ja jakaa ne asiakkaidensa kanssa.

Jalavilla

Mari Jalavan elämää on viitoittanut lapsuudesta saakka hinku käsillä tekemiseen, uuden keksimisen jano, tarkkuus ja huolellisuus. Opiskeltuaan vaatetusalan artenomiksi, hän työskenteli vuosia Kansallisteatterissa, mutta juuret vetivät maalle. Pian tarjoutui tilaisuus ryhtyä jatkajaksi kangaskauppaan. Näin syntyi Jalavilla Kangasniemelle.

Johanna Hurmerinta Oy

Missioni ja intohimoni on auttaa niin pieniä kuin suuria suomalaisia organisaatioita menestymään hyödyntämällä sosiaalista liiketoimintaa, sosiaalista mediaa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen voimaa. Toimintaani ohjaa positiivisuus, rohkeus, auttaminen ja innostaminen.

Jokiniemen kissahoitola

Kissahoitola on yrittäjä Minna Ahosen lapsuuden unelman toteutuminen. Unelmaa kohti Minna on kulkenut ensin 13 vuotta sivutoimisena yrittäjänä, kunnes vuonna 2013 Minna teki päätöksen päätoimiseksi yrittäjäksi ryhtymisestä. Minnalla oli jo silloin vakituisia hoitolaisia ja hän huomasi, että tarvetta kissahoitolalle on.

Joy & Order

Intohimo työhön tuntuu vähän samalta kuin se, kun lukee niin hyvää kirjaa, ettei pysty laskemaan sitä käsistään.

Joylla

Joylla on syntynyt unelmista ja intohimosta. Olemme tehneet unelmistamme tavoitteita ja lähteneet rohkeasti toteuttamaan niitä. Haluamme auttaa myös muita kukoistamaan. Ilolla! Tarjoamme palveluita sekä yksilöille että organisaatioille: valmennusta, verkkotuotteita, konsultaatiota – asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelumme perustuvat positiiviseen psykologiaan ja tieteellisesti todistettuihin menetelmiin. Haluamme tuoda ihmiset ja tieteen lähemmäksi toisiaan.

Joymari

Mari Saravo on yrittäjä, joka on seurannut unelmiaan intohimoisesti. Mari perusti yrityksensä 16 vuotta sitten ja innoitus yrittäjyyteen lähti kotoa, sillä hänen isänsä toimi yrittäjänä.

JuhlaGuru

Jenna Antinmaa perusti JuhlaGurun vuonna 2013, kun hän halusi tehdä työkseen jotain itseään innostavaa. Näin vakaa työ pankkialalla sai jäädä. JuhlaGurun päätoimiala on tapahtumatuotanto, joka sisältää kaiken tapahtumien suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen. Yrityksen asiakkaina on sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä.

Juhlan Lumoa

Intohimosta ammatiksi – Elämäänne Juhlan lumoa!

Jukola7

Jukola7:ssa yhdistyy taideteollisen muotoilun ja tuotekehityksen tutkimuksen parhaat käytännöt lujuusopin teoriaan. Suunnittelemme tuotteita ja ratkaisuja kokonaisvaltaisella asenteella - lopputulos on kustannustehokas tuote, joka on edullinen valmistaa ja jonka arvo markkinoilla on korkea.

Järvenpään Vaatepuu

Meillä on vaatelainaamo Vaatepuussa lyömätön jengi. Järvenpään Perhelän kauppakujan täyttää valtava mimmienergia torstai-iltaisin. Silloin on viikoittainen palautus- ja lainauspäivä. Vähän kuin kirjastossa, mutta kirjojen sijaan lainattavissa on vaatteita ja asusteita. Toimin kasvavan lähes satapäisen mimmiyhteisön moottorina. Olen vaatelainaamo Vaatepuun intohimoinen yrittäjä.

Jätskibaari Vohveli

Jätskibaari Vohvelin tiskillä mietin, ottaisinko tyrnitwistiä, litsiä, kaktushedelmää vai poron papanoita? Kunnollisen jäätelön kaipuusta se lähti, matka satojen jäätelökokeiluiden kautta kohti aitoa jäätelöä ja kokemuksia jakavaa jäätelöyrittäjien verkostoa.

Kahvila Hippu

Kahvila Hippu on kahvila kuin unelma.Kahvila sykkii energiaa, kotoisuutta, trendikkyyttä, iloisuutta, lempeyttä ja lepoa. Panostamme palveluun, makuun ja tunnelmaan.

Kahvila Nanda

Ihmeellinen rohkeus yrittämiseen ja usko ja intohimo omaan tekemiseen ajoi nuorta pariskuntaa kehittämään kahvilaa ja tuotevalikoimaa. Unelmista oli pidettävä kiinni, joten peliin laitettiin kaikki, omat säästöt mukaan lukien.

Kajon

90-luvun lopulla parikymppinen, tyhjätaskuinen Jorma Palomäki oli päättänyt työllistää itsensä alalla, jonka kehittämisestä muodostui hänelle intohimo ja menestystarina. Palomäki marssi taksiluvan kanssa Vehoon, josta sai neuvoteltua itselleen rahoituksen käytettyä ”Mersua” varten. Loppu on historiaa.

Kallo Works

Kallo Works osuuskunta perustettiin vuonna 2009. Yrityksen missiona on luoda sisällön, visuaalisuuden, tapahtumien ja taiteen taitajille kannustava tapa työllistää itsensä. Kallon omistavat sen työntekijät, ja se on vahvasti tekijöidensä yhteinen yritys. Yritys, jossa intohimolla työtään tekevät markkinoinnin ja kulttuurin ammattilaiset voivat yhdessä tehdä rakastamaansa työtä ja tarjota asiakkailleen uudenlaisia ratkaisuja.

Kankaan Hapankorput

Olemme yläneläinen perheyritys, joka valmistaa 100 % rukiisia hapankorppuja. Korput valmistetaan suvussamme kulkeutuneesta juuresta, joka on peräisin 1900 -luvun alkupuolelta Pohjanmaalta. Korput paistetaan puulämmitteisessä kiviarinaleivinuunissa, mikä antaa korpuille omaleimaisen ja koukuttavan maun.

Kankaanpään A-koti

A-kodin salaisuus on henkilökunnassa. Työsuhteiden keskimääräinen kesto on tällä hetkellä 13,5 vuotta. Ammattitaidon ja osaamisen karttuessa henkilökunnan intohimo kohdistuu aina vain haastavampiin ongelmiin.

Kannonnokka & Vanha Navetta

Uniikki Kannonnokka metsän keskellä sekä modernilla tekniikalla varusteltu tunnelmallinen Vanha Navetta."

Karisma Konseptit

Karisman perustaja Pirjo Kivistö kertoo Karisman synnyttäneestä intohimosta.

Katajakankaan puutarha

Paikallisuus, innovatiivisuus sekä vahva osaaminen ovat palkitun Katajakankaan puutarhan ehdottomia valtteja. Suurin osa kukkatuotannosta myydään vähittäin puutarhalta, kasvihuonekurkku jälleenmyyjien kautta. Tilan kasvua ja kehitystä on toteutettu jo vuosia intohimoisesti ja tarvelähtöisesti.

Katsastus Hiironen - Katsastus Kiiminki

Katsastus Hiironen – Katsastus Kiiminki - intohimona asiakaspalvelu.

Kauneus- ja jalkahoitola Eila Mytkäniemi

Kauneus- ja jalkahoitola Eila Mytkäniemi on Kuopiossa yli 50 vuotta toiminut perinteikäs Kauneushoitola. Hoitola tarjoaa monipuolisen valikoiman kosmetologisia hoitoja.

Kauneushuone Janiika

Kauneushuone Janiika on yhden naisen yritys, joka tarjoaa rakennekynsi-, ripsienpidennys- ja kulmapigmentointipalveluita pienessä maalaiskylässä Riihikoskella. Kaikki alkoi vuonna 2010, kun vaihdoin aikuissosiaalityön meikkaaja-stylistin opintoihin ja tämän jälkeen paluuta ei ole ollut. 2011 alkuvuodesta kävin kynsimuotoilijan koulutuksen ja maaliskuussa perustin yrityksen ja aloitin vuokrapaikalla parturi-kampaamon yhteydessä tarjoten kynsi- ja meikkipalveluita. Samana vuonna suoritin myös ripsipidennyskoulutuksen.

K-Citymarket Loimaa

Kauppias Jyrki Koenkydön mamma ja pappa eli Aili ja Einari Koenkytö aloittivat kauppiaina 1950-luvulla ja siirtyivät Loimaan Haaralle vuonna 1959 pitämään talouskauppaa aina vuoteen 1973 asti. Nykyään Jyrki jatkaa suvun kauppiasperinnettä Loimaalla yhdessä puolisonsa Marin kanssa.

Kelloliike Iisakki

Iisakki Nikolai Mäkelä aloitti perheyrityksemme historian kirjoittamisen jo ennen sotia. Alussa valikoimaan kuului myös alalle hieman ”vieraammat” tuotteet ja palvelut, kuten polkupyörät ja hautausurakointi. Niistä ajoista palvelukirjomme on hieman supistunut (hautausurakointi ja polkupyörät), mutta itse kello- ja korualan valikoima laajentunut ja monipuolistunut hurjasti. Pitkät perinteet ovat luoneet meille laajan ja vastuullisen roolin tällä alalla. Asiakkaistamme useat ovat käyneet liikkeessämme jo vuosikausia, jotkut jopa sieltä aikojen alusta saakka. Nykyään saatammekin palvella jo saman suvun asiakasta kolmannessa tai neljännessä polvessa. Tällöin asiakassuhteemme on muutakin kuin pelkkää puhdasta myyntityötä.

Kenkäkingi

Olet varmasti huomannut, että nykyään on harvinaista löytää kaupoista tavaraa, joka olisi tehty kestämään. Ja että se mikä näyttää hyvältä hyllyssä, ei välttämättä ole tehty käytettäväksi.

Kerros Solutions Oy

Kerros Solutions tarjoaa asiakkailleen viimeisimpään teknologiaan perustuvaa kokonaisvaltaista kiinteistönhallintajärjestelmää, joka sisältää kaiken aina asiakkuuksienhallinnasta kiinteistöjen markkinointiin ja brändäykseen.

Keurusseudun LVI-palvelu Oy

Vuotavatko putket, vai onko vesivahinko jo tapahtunut? Onko viemäri täysin tukossa tai WC-pönttö halkeilee liitoksissaan? Ei hätää, nopean palvelun Keurusseudun LVI-palvelu auttaa! Asennetta ei tästä putkifirmasta puutu.

Kide Solutions

Kide Solutions on ohjelmistoyritys, jonka missiona on murtaa kielimuurit. Perustajien opiskeluaikoina syntyi ohjelmisto DUUO-dialogitulkki, joka palkitsi nuorten koodareiden kovan työn valtakunnallisen Octobus-mobiilisovelluskilpailun voitolla vuonna 2009.

Kinuskilla

Kävellessäni harmaan sateisena helmikuun päivänä tutustumaan Kinuskillan Yrittäjään, tuntuu kuin kävelisin satuun. Ulkoa vanha Ruukki Kellokoskella näyttää valkoisen rapatulta, hämmentävän kutsuvalta. Avatessani oven, astun toiseen maailmaan. Aistien maailmaan. Näen aivan ihania yksityiskohtia, seinillä, lattialla, katossa, aivan kaikkialla. Aivan ihana vanhan ajan musiikki. Ja ne tuoksut. Keittiöstä tuoksui valmistuvien herkkujen aromit. Taivas!

Kirsikkapäiväkodit Oy

Kirsikkapäiväkodit Oy on Pöytyällä toimiva yksityinen päiväkotiyritys, jolla on kolme toimipistettä: Päiväkoti Pikkukirsikka Riihikoskella, Päiväkoti Pikkukerttu Kyrössä ja Päiväkoti Hattimatti Auvaisissa. Kirsikkapäiväkodit toimivat palveluseteli- periaatteella. Lapsia on hoidossa tällä hetkellä noin 150 ja henkilöstöä noin 32.

Kissconsulting Oy

Me uskomme intohimoon, olemme intohimoisia ja haluamme edistää intohimoa työelämässä.

KMG Turku

Mainostoimisto KMG Turku on saanut alkunsa yhden opiskelijanuoren päätöksestä työllistää itsensä vuonna 1999. Kova työ, vahva usko omaan osaamiseen, intohimoinen suhtautuminen laadukkaaseen tekemiseen sekä erittäin sitoutuneet työntekijät ovat kaikki olleet mukana rakentamassa menestystarinaa vuosien varrella.

Koistinen Kantele

Taidokkaasti käsin tehtyjä kanteleitä Rääkkylästä.

Kojonkulman hake

Ensin tuli idea: Miksei savusaunankiuas voisi lämmitä myös hakkeella? Niinpä pellon kulmalle syntyi kauniina kesäpäivänä kierrätyskamoista hakkeella lämpiävä kiuas. Siinä oli rautahäkki, joka sai sisäänsä pesän ja pintakiviä rosvonpaistipaikalta. Hakesiilona toimi hunajatynnyri. Ensimmäinen versio oli niin lupaava, että siitä päätettiin kehittää myyntituote. Uuden keksinnön myynti onkin oma juttunsa.

Kokouskeskus Mauno

Kokouskeskus Mauno on turkulaisen valtiomiehen, presidentti Mauno Koiviston mukaan nimetty täyden palvelun kokous- ja kongressikeskus Turussa, Kupittaan rautatieaseman ja Helsingin moottoritien välittömässä läheisyydessä. Ydinajatuksena on yhdistää laadukkaat kokoustilat, henkilökohtainen palvelu sekä hyvä ruoka. ”Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Palvelumme on korkeatasoista ja tilamme ovat monipuoliset.”

Konditorio pH7 Oy

pH7 valmistaa arjen luxusta kaikille hyvällä hinta-laatusuhteella. Arvostettu brändi kotimaassa ja ulkomailla. pH7 on alansa edelläkävijä, eritoten innovaation ja inspiraation johdosta. Tulosta tekevä vahva yhtiö. pH7:n väki on motivoitunutta ja innovatiivisia. Tiimiin kuuluu 2015 / 30 henkeä. Heistä pidetään hyvää huolta ja rakentavat meidän brändin tärkeimmän palasen.

Kosken tynnyrisaunat

Aloitin tynnyrisaunojen tekemisen vuonna 2012. Alussa minulla ei ollut, kuin teollisuustontti ja tontin pihalla merikontti, jossa säilytin puutavarat ja työkalut.

Kosmetologinen Hoitola Aito

Kosmetologinen Hoitola Aito on Pöytyän Riihikoskella toimiva, kohta kaksi vuotta täyttävä yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluu monipuoliset kosmetologiset hoidot. Päivät täyttyvät muun muassa jalkahoidoista, erilaisista kasvohoidoista, kuumakivi-, aroma- ja klassisesta hieronnasta, intialaisesta päähieronnasta, käsihoidoista, sokeroinneista, kulmien ja ripsien värjäyksistä, sekä erilaisista asiakkaiden kysymistä, palveluvalikoiman ulkopuolisista hoidoista.

Kotimaan Energia Oy

Visiomme on kunnianhimoinen ja rohkea. Tavoittelemme vahvaa kasvua Suomen energiamarkkinoilla. Haluamme tuoda avoimuutta sähkön hintakeskusteluun: jokaisella suomalaisella tulisi olla eväät pysähtyä miettimään oman sähkösopimuksensa kilpailukykyisyyttä. Intohimo näkyy Kotimaan Energiassa positiivisena Can Do -asenteena. Tavoitteiden saavuttamiseksi ollaan valmiita tekemään paljon töitä yhdessä.

Kotipizza

Vuonna 1987 perustettu Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju. ”Suhtaudumme Kotipizzassa intohimoisesti tuoreisiin ja vastuullisesti tuotettuihin raaka-aineisiin ja erinomaiseen asiakaskokemukseen kaikissa kanavissa. Olemme tehneet paljon töitä vastuullisuuden ja asiakaskokemuksen eteen”, sanoo toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Kouta Media

Kaiken takana on kipinä ja intohimo omaa tekemistä kohtaan, halu nostaa rimaa ja mieluiten ylittää odotukset.

Kouvolan lakritsi

Mistä tulee maailman paras lakritsi? Kouvolasta tietenkin! Ainakin jos asiaa kysyy Kouvolan lakritsin toimitusjohtajalta, lakutehtailija Timo Nisulalta.

KPMG

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, joka tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia ja yritysjärjestelypalveluja.

Krapihovi Oy

Krapihovi Oy on perheyritys jonka juuret johtavat aina vuosisadan alkuun. Klas Holma osti Krapin tilan Holman sukuun vuonna 1911. Siitä alkoi Krapin tilan kehitystyö lypsykarjatilaksi ja vuodesta 1973 alkaen hotelli- ja ravintolayritykseksi. Läpi vuosikymmenien työn kantavana voimana on ollut intohimo suomalaiseen ruokaan alkutuotannosta päivällispöytään. Työ on kantanut hedelmää ja mahdollistanut perinteen kuljettamisen ajassa.

Kude Design Oy

Kude Design Oy on Outi Pakarisen vuonna 2013 perustama vaatetusalan yritys, jonka arvot pohjaavat vahvasti eettisyyteen ja ekologisuuteen. Outi suunnittelee intohimolla vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä niin laadullisesti kuin muotoilullisesti. Hän pyrkii kapinoimaan positiivisesti kertakäyttökulttuuria vastaan tekemällä asioita toisin, omien arvojen pohjalta ja näin muuttamaan vaatetusalan pölyttyneitä käytäntöjä.

Kukkahuone Henri Johan Art

Kukkahuone Henri Johan art on perustettu vuonna 2004. Aluksi yrityksen liiketila sijaitsi kauppakeskuksen yhteydessä. Nykyisin yritys sijaitsee Tuusulan keskustassa, Hyrylässä. Kivijalkaliikkeessä toimiminen sopii yrittäjälle erinomaisesti.

Kukkalinja Ky Inkeroinen

Kukkalinja Ky on kaiken kattava kukkakauppa, josta löytyy lisäksi hautauspalvelu, hääsuunnittelu, pihasuunnittelu sekä kukkakahvio, joka kulkee nimellä KukkaCafe.

KukkaUnelma

Kipinä kukka-alalle syttyi ala-asteen viidennellä luokalla, kun vietin kaiken mahdollisen vapaa-ja loma-ajan kotikuntani kukkakaupassa touhuillen ja katsellen omistajan työtä ihaillen! Floristiksi valmistuin 1998 ja siitä lähtien olen ollut tällä alalla.

Kulttuuripalvelu Kaiku Ky

Kulttuuripalvelu Kaiku Ky syntyi Virve ja Jari Niirasen ajatuksesta, miten kunnallista kulttuurityötä voisi hoitaa vielä intensiivisemmin ja paremmin. Intohimo tehdä asioita toisin kuin muut siivitti ajatusta.

Kumi ja matto

Lohjan Kumi ja Matto on yli 65-vuotias perheyritys Länsi-Uudeltamaalta. Myymälän, kenttämyynnin ja verkkokaupan yhteenliittymä mahdollistaa sujuvan kaupan käynnin paikasta ja ajasta riippumatta. Yritys on ammattitaitoinen, pitkään alalla ollut ja auttaa erikoisemmissakin tarpeissa. Liiketoiminta on pitkäjänteistä ja jatkuvasti kehittyvää, mikä kuvastaa intohimoista suhtautumista yrityksen tulevaisuuteen. Jokapäiväinen toiminta on ajan hermoilla, toimintaa ja tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti vastaten asiakkaiden tarpeisiin.

Kumppania

Parempi elämä syntyy viestinnällä, jolla on sydäntä.

Kuntokeskus Ote

Vuonna 2011 Hanna Kaske painoi 140 kiloa. Nyt, viisi vuotta myöhemmin ja 75 kiloa kevyempänä kaikki on toisin. Elämään on parempi ote ja Hannan intohimona on auttaa myös muita voimaan paremmin.

Kuopion Kalustemiehet

”Elämä ei tarjoa vakuuksia, vain valintoja, ei varmuutta, vain seurauksia, ei ennustettavia tuloksia - vain etuoikeiden yrittää.”

Kuopion Seikkailukeskus Oy

Jokaisessa meissä asuu pieni seikkailija.

Kuulto-Kide Oy / Kuulto Shop

Sisukkuus ja idearikkaus, halu toteuttaa unelmia. Niistä on yrityksemme tehty. Kuulto-Kide Oy on yhden naisen osakeyhtiö, joka keskittyy kotimaisen ja skandinaavisen muodin, kodintuotteiden ja designin jälleenmyyntiin. Kivijalkaliike Kuulto Shop sijaitsee tunnelmallisessa Vanhan Vesikosken koulun kiinteistössä, joka on pieni idyllinen kauppakeskus aivan Loimaan keskustan tuntumassa. Verkkokauppa palvelee 24/7.

Kuulu

Kuulun missiona on pelastaa Googleen kadonneet ja someen eksyneet yritykset, eli käytännössä he auttavat yrityksiä näkymään verkossa paremmin.

Kuuskuljetus Oy

Kuuskuljetus on vuonna 1985 perustettu perheyritys. Toiminta on aloitettu aluksi kahdella autolla, mutta vuosien saatossa yrityksen koko on laajentunut ja monipuolistunut. Tällä hetkellä kuljetukset liikkuu 10 auton voimin. Omien autojen lisäksi teemme yhteistyötä monien kuljetusliikkeiden kanssa.

Kyrö Distillery Company

Kyrö Distillery Company on Isossakyrössä ruistisleitä tislaava yritys.

Käpälämäen Koirahieronta

Käpälämäen Koirahieronta - Ammattitaidolla hyvinvointia koirille

Laitilan Kanatarha / Munax Oy

Eletään loppuvuotta 2003. Kolme kananmunatuottajaa Torikan Janne, Majanderin Hannu ja Vennon Juha perustavat oman kananmunapakkaamon kananmunapitäjään Laitilaan. Uuden pakkaamon tuotteilla ei ole olemassa olevia markkinoita, mutta usko omaan tekemiseen on kova.

Laitilan Terveyskoti

Laitilan Terveyskoti kulkee alallaan askeleen edessä toteuttaen kunnossa kotona -missiotaan.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Neljä Laitilalaista nuorta miestä perustivat Fisutta Oy:n 1994 kalajalosteiden myymiseksi Keski-Eurooppaan. Elintarvikebisneksestä kukaan ei tiennyt mitään, mutta väliäkö sillä.

Lakipalvelu Ville Hoikkala

Olen yleislakimies, eli hoidan rikosasioita, perheasioita, kuolinpesiä, pienyritysten juttuja, maahanmuuttoasioita ja paljon muuta. Ainoa oikeudenala, jonka ohjaan aina osaavammille kollegoille, on vaativammat verotusta koskevat asiat.

Laura Vauras

Kvinnor är mångfacetterade. Kvinnor är intressanta. Kvinnor är min passion. Jag är mitt företag "Laura Vauras" och hjälper kvinnor att må bra i vardagen.

LBS Scandinavia Oy

LBS Scandinavia Oy on käännös- ja viestintätoimisto. Se sai alkunsa perustajansa Daniela Knif-Kiviniemen halusta tuottaa palveluja laadukkaammin ja silti kilpailukykyiseen hintaan. Laadun takana ovat ennen kaikkea oikeat ihmiset: jokaiseen toimeksiantoon valitaan tekijä, jonka osaaminen vastaa parhaiten projektin vaatimuksia.

Leanware

Tiesitkö, että jokaisessa yrityksessä piilee hukka? Se syö yritysten resursseja, minkä vuoksi kilpailukyky ja kannattavuus heikkenevät. Hukkaa kätkeytyy näkymättömäksi totuttuihin toimintatapoihin.

Ledil

Hannu Hukkanen ja Tomi Kuntze olivat led-valaistusratkaisuja valmistavan Ledil Oy:n perustaessaan aikaansa edellä. Nyt Ledil on ruotsalaisomistukseen siirtynyt alansa johtaja, joka tuo vuosittain led-markkinoille noin 450 uutta tuotetta.

Lehtovuori Oy

Ylöjärvellä ja Lahdessa sijaitseva Lehtovuori Oy on suomalainen yritys, joka näkyy jo kolmessa kymmenessä maassa ympäri maailmaa. Päätuotteinaan kaupunkikalusteet yritys todella on osa monen ihmisen arkea.

Leino Design

Ruostumattoman teräksen ja lasin ikuinen liitto - siitä syntyy tunnelma.

Leipomo-kahvila Vehnänjyvä

Viitasaaren keskustassa sijaitseva Vehnänjyvä tarjoaa joka päivä tuoreet, alusta asti itsetehdyt tuotteet. Valikoimaan kuuluvat kahvileivät, patongit, sämpylät ja maukkaat kiviarinassa paistetut leivät. Lisäksi tarjolla on lounasta sekä täytettyä patonkia ja salaattiannoksia asiakkaan haluamilla täytteillä.

Lemmikkihoitola Vierashuone

Eläinbisnestä ei voi tehdä katteet edellä, vaan intohimo kumpuaa rakkaudesta eläimiin ja siihen mitä tekee.

Lihatrio Oy

Kolmen tilallisen oma lihatalo Lihatrio perustettiin 2013 Saarijärvelle. Tavoitteena oli saada myyntikanava omille tuotteille, ja sitä kautta parempi hinta lihalle sekä vähentää riippuvuutta tukimaksuista. Suoramyynnin lisäksi Lihatrio leikkaa lihaa muille tuottajille.

Liikelataamo

Liikelataamon slogan – keilausta ja hauskanpitoa – kertoo toiminnasta oleellisen. ”Liikelataamoa ei tehdä intohimosta lajiin vaan Liikelataamoa tehdään intohimosta yrittämiseen”, kertoo omistaja Jaakko Kuusimäki.

Liitolan Mylly

Liitolan mylly toimii Naantalissa, tarkemmin sanottuna Rymättylän Salonkylässä Länsi nimisellä tilalla. Lännen tila on ollut Liitolan suvun omistuksessa jo 1900-luvun alkuajoista. Tilan tuotantosuuntaa muutetaan parhaillaan lihakarjasta kasvinviljelyyn sukupolvelnvaihdoksen ohella. ”Mitään asiantuntemusta mylläämisestä ei ollut ennestään, mutta intohimon avulla aloimme hankkia tietoa ja lopulta ostimme myllyn ja nyt noin vuosi idean syttymisestä mylly pyörii jo kolmatta kuukautta”, tuleva yrittäjä Tuomas Liitola kertoo. Jauhoa myllätään tiistaisin ja toimitetaan keskiviikkoisin.

Lingo

Lingo Languages Oy:ssä kansainvälistetään suomalaisten viestintää. Jatkuva kehittyminen on yrityksen moottori. Miia Virtanen kertoo asiakkaan auttamisen olevan hänelle intohimo, ja tavoitteena on aina parantaa aiempaa viestintää ja luoda edellytyksiä menestyä kansainvälisillä markkinoilla.

Linnan Juhlakuva

Linnan Juhlakuva - Visuaalinen Sisältötoimisto Harri Rauhanummi

Linseed Oy

Oy Linseed Protein Finland Ltd aloitti toimintansa vuonna 1999 raaka-aineenaan kotimainen öljypellava ja tarkoituksenaan eristää pellavan musiini-kerroksesta kasviperäistä gelatiinin korvaajaa. Eläinperäistä gelatiinia käytetään mm. makeisissa, erilaisissa vanukkaissa ja jogurteissa. Gelatiinin eristäminen oli kuitenkin kallista, joten siitä luovuttiin. Pellavasta kertyi valtava määrä tietoa, joka haluttiin saada käyttöön. Syntyi kuluttajatuoteperhe: Valo24h.

Logomo

Logomo on syntynyt intohimosta ja hulluudesta. Luovasta hulluudesta. Siitä, mitä vastaantulija mieluusti kommentoisi epäillen: ei onnistu, ´ei toimi, turha edes yrittää´. Mutta kun keskinkertaisuuden makeasta liisteristä saa jalkansa irti, nousee lentoon, jos uskaltaa. Kunhan on tankannut lentobensiiniksi riitävästi intohimoa.

Loimaan Kivi

Loimaan Kiven nykyinen omistaja ja toimitusjohtaja Mikko Paljakka tutustui yritykseen ensimmäistä kertaa jo 16 vuotiaana kesätyöntekijänä. Monien eri tehtävien (asentaja, sahuri, tuotantopäällikkö, yksikönjohtaja …) kautta tarjoutui tilaisuus ostaa omaksi yritys, jonka eteen oli tehnyt vuosia pyyteetöntä työtä intohimoisesti.

Loimaan laatuauto

Loimaan Laatuauto on loimaalainen perheyritys, jolla on pitkä historia autoalalta. Asiakkaita on palveltu suurella sydämellä ja intohimolla jo 30 vuotta. Olemme aktiivinen, ja siksi myös intohimoinen yritys, jossa henkilöstöä kiinnostaa aidosti oman alansa toiminta ja asiakkaidensa tarpeet.

Lumingerie

Sormet kulkevat pitkin pitsireunusta, tuntevat saumakohdat kuppikohdassa ja lopulta kaarituen ohjaavan otteen. Värit eivät ole perinteistä valkoista, ihonväristä tai mustaa, vaan joukossa vilahtaa pinkkiä, violettia ja sitä sinistä kaikissa muodoissa. Tällainen on Mervi Komulainen-Hornemanin, Lumingerie-yrityksen toimitusjohtajan arki.

Luova Laboratorio

Luovan Laboratorion intohimon lähteenä toimii palava halu tehdä joka päivä jotain, millä on suurempi merkitys.

LVI-Optimus Oy

Tänä vuonna seitsemättä vuottaan käyvä LVI-Optimus oy on Loimaalainen lvi-alan yritys, jonka pääperiaatteena on koko toimintansa ajan ollut työn laadun ja asiakaspalvelun korkea taso.

Länsimoottori

Länsimoottori Oy on pöytyäläinen perheyritys, joka tuo käytettyjä autoja ulkomailta ja myy sekä tuontiautoja, että Suomesta hankittuja henkilö- ja pakettiautoja. Asiakkaita on palveltu intohimolla jo 10 vuotta osakeyhtiönä ja sitä ennen pienemmässä mittakaavassa toiminimellä. Olemme osaava ja aktiivinen, ja siksi myös intohimoinen yritys, jonka henkilökuntaa kiinnostaa aidosti oman alansa kehittäminen ja asiakkaiden tarpeet.

Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy

Sähköt pätkii. Verkko ei toimi. Pakastin sulaa. Tieto ei liiku. Sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien toimivuus on toiminta edellytys monelle arjen ja työelämän toiminnalle. Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy on omalta osaltaan huolehtimassa, että arki ja työt sujuvat.

Mad Professor Amplification Oy

Mad Professor Amplification Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, joka valmistaa kitarapedaaleja ja vahvistimia.

Mahon Digital Marketing Oy

Saija Mahon on rakentanut Mahon Digitalin yhden naisen operaatiosta kansainväliseksi yritykseksi. Tänä päivänä intohimoista työtä tehdään kolmessa eri maassa yhteensä 14 ihmisen voimin.

MAIKKI Crew

Kun kaksi omillaan toimivaa juontajaa löi hynttyyt yhteen, syntyi tuloksena MAIKKI Crew, joka aloitti neljännen toimintavuotensa tammikuussa 2016. Yrityksen suurimmat arvot ovat perhekeskeisyys ja intohimo työhön.

Mainos- ja mediatalo Trival Oy

Trivalissa tehdään töitä suurella sydämellä ja valtavalla intohimolla. Palvelutarjontaan kuuluu nettisivujen ja verkkokauppojen toteutus, esitteet, markkinointikampanjat, videotuotannot, valokuvaus sekä graafinen suunnittelu, printtimedia ja ulkomainokset.

Mainospaja T.Pesonen Oy

Tapio Pesonen Oy on Hyrylässä toimiva mainospalveluiden tuottaja. Yritys tarjoaa monipuoliset mainospalvelut vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Tarvitsi yrityksesi sitten teippausta, opasteita, käyntikortteja tai vaikka työvaatteita, saat kaiken saman katon alta. Tuotamme palveluita pääasiassa yrityksille ja yhdistyksille.

Majapuu Oy

Suunnittelemme ja valmistutamme iloisia ja värikkäitä kankaita lapsille ja lapsenmielisille. Ensimmäiset tuotteet saapuivat myyntiin keväällä 2011, ja valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Tavoitteena on tarjota esteettisiä ja eettisiä tuotteita luovuutta arvostaville ihmisille. Rohkaisemme nauttimaan visuaalisista asioista ja kehittämään omaa tekemisen taitoa. Majapuu on kasvanut vauhdilla ja samalla onnistunut luomaan uudenlaisen modernin konseptin perinteisellä valmistusalalla, työllistäen täysipäiväisesti kaksi henkilöä.

Maken Pyydys

Puhtaasti kuopiolainen kalastus- ja erätarvikekauppa.

Mari Syren Design

Mari Syren Design on koru- ja esinemuotoilija Mari Syren-Fawazin yhden naisen yritys, joka toimii Porissa, Korustudio Linna -nimisessä paja- ja liiketilassa.

MARI-A

Viitasaaren keskustasta löytyi Marimekko­-liike ja merkin fanina astelin sisälle. Siellä jutellessa kuulin, että liike on loppumassa, kun uutta yrittäjää ei ole löytynyt. Tämän kuultuani pyörin hyllyjen välissä muutaman minuutin ja menin ilmoittamaan silloiselle kauppiaalle: ” Ei tämä tähän lopu, me ostamme tämän!” MARI-An valikoima on jatkuvasti laajentunut, mutta johtotähtenä on edelleen suomalainen tuote ja design täydennettynä skandinaavisilla tuotteilla, jos suomalaista ei ole tarjolla. Kassakuitissammekin lukee: ”Kaunista arkea, suomalaista muotoilua”.

Marski Data

Marski Data Oy on tehnyt huikean matkan pienestä muutaman hengen toimistotekniikkayrityksestä menestyväksi ICT-alan konserniksi, joka toimii nykyisin neljällä paikkakunnalla, Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Marski Data on omalla alallaan iäkäs yritys, kolmekymmentä vuotta ovat tuoneet niin hyviä kuin haasteellisia vuosia.

Materflow Oy

Materflow on kolmen nuoren yrittäjän perustama 3D-tulostuspalveluyritys. Intohimoinen yritys, joka haluaa saada jotakin merkittävää aikaiseksi.

Matinkylän Huolto

Matinkylän Huolto Oy on kiinteistöpalveluyritys, joka on alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöiden omistama. Jokainen meistä asuu jossakin ja asioi päivittäin kiinteistöissä. Meidän suuri intohimomme on omaa laaja asiakaskuntaamme apuna käyttäen edistää kestävää omaisuudenhoitoa sekä luoda kaikille asukkaille hyviä asumisolosuhteita ja erinomaisia asumiskokemuksia kohtuullisella hinnalla.

Matka Mäkelä

Matka Mäkelän, perheen ja perheyrityksen tarina alkoi 1937. Perheen perustaja Valdemar Mäkelä joutui pian yrityksen perustamisen jälkeen sotaan, samoin kuin yrityksen linja-autotkin. Autot palasivat, yrittäjä ei.

Meconet

Meconet on perheyhtiö, jolla on yli 100 vuoden historia ja kokemus metallien muokkauksesta. Yrityksen tuotteita löytyy mm. pistorasioista, kytkimistä, matkapuhelimista, lukituslaitteista, lääkeannostelijoista, autoista ja työkoneista. Me kaikki olemme yli 100 kertaa päivässä tekemisissä Meconetin tuotteiden kanssa.

Mediamaestro Oy

Maestro tekee intohimoisesti työtä auttaakseen suomalaisia yrityksiä menestymään. Maestro on Savonlinnasta lähtöisin oleva ohjelmistotalo, joka on erikoistunut kaupan ja palvelualan sekä tilitoimistojen toiminnanohjaukseen.

Melli Eco Design

Melli EcoDesign -lastenvaatemerkin tarina alkoi pienen keskosvauvan, Mellin syntymällä vuonna 2010. Hän syntyi neljä kuukautta ennen laskettua aikaa, vain 580 gramman painoisena. Pikkuruinen Melli-vauva olisi mahtunut nukkumaan vaikka voirasiaan.

Membook

Intohimo on Membookille kaikki kaikessa. Siitä idea uudenlaisesta jäsenrekisteripalvelusta sai alkunsa. Intohimo on kehittäjätiimin polttoainetta. Se on liekki toimitusjohtajan katseessa.

Mental Fit

MentalFit tarjoaa moraalisesti kestävää mentaalivalmennusta, jossa toimitaan asiakkaan parhaan edun mukaisesti aina ja kaikissa tapauksissa. Yrittäjyys on asennetta ratkaista tilanteita ja tehdä työtä ei pelkästään itselle vaan myös muille. Rohkeus, tietty leikkisyys ja uteliaisuus ihmisiä kohtaan ovat ehdottomasti MentalFitin vahvuuksia. Uusien mahdollisuuksien tunnistaminen ja rohkeus tarttua niihin ovat tämän hetkisen yrittäjän ehdottomat valttikortit. Ainut varma asia tässä maailmassa on muutos – ihmisen on muututtava myös.

Metaenergia

Metaenergia Oy on perustettu vuonna 2002 kehittämään uusiutuvien energiamuotojen käyttöä. Yritys suunnittelee ja valmistaa bioenergiantuotantolaitteita. Päätuotteita ovat biokaasun tuotantolaitokset sekä kaasunkäyttölaitteet lämmön-, sähkön- ja ajoneuvopolttoaineen tuotantoon.

Miles Ahead

Kun neljä nuorta sekoittivat luovuuden, intohimonsa ja ripauksen kohtaloa, syntyi Miles Ahead. Graafisen suunnittelun tiimi, jonka tarkoituksena on kehittää yritysten visuaalista ilmettä ja samalla ohjata varoja paremman huomisen hyväksi. Miles Ahead tuo aatteellisen toiminnan osaksi visuaalista suunnitteluaan ja tekee ekologisia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Minjon Oy

Minjon perustettiin vuoden 2015 lopussa, kun Camilla Kylander ja Satu Lappalainen vaihtoivat juristiuransa henkilöstöalan yrittäjyyteen. Lakimiehinä toimiessaan Camilla ja Satu pohtivat paljon asenteen, hyvien työskentelytapojen sekä itsensä johtamisen merkitystä työssä onnistumisessa. He huomasivat, että nämä ominaisuudet ja taidot kiteytyvät assistentin roolissa ja päättivät valjastaa oman osaamisensa assistenttien henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja kouluttamiseen.

Minna Parikka

"My designs are like love letters from one shoe lover to another. Life is too short to take style too seriously."

Mirri Creative

Kaunis kevätpäivä toi kolme oman alansa asiantuntijaa saman kahvipöydän äärelle. Sinä päivänä synnytettiin Mirri Creative, tuttavallisesti Mirri. Pieni ja mukautuva kustantamo on ketterä työväline reagoida ajan tarpeisiin kustantamalla laadulla kirjoja, joille on todellinen tarve. Mirri Creative kustantaa kotimaisten tekijöiden kirjoja pokkariformaatissa.

Mokkapuu

Kahvi- ja suklaapaja Mokkapuun tarina syntyi intohimosta laadukkaaseen, eettisesti sekä luonnonmukaisesti valmistettuun kahviin ja suklaaseen. Yrityksen perustamista motivoi myös haasteiden rakastaminen, uuden kehittämisen into, sekä halu parantaa luonnon ja ihmisten hyvinvointia tarjoamalla ylellisen, ekologisen ja eettisen hemmottelun mahdollisuuden.

Morren maailma

"Kirjoittaminen on mahtava harrastus. Kautta aikain on nähty, kuinka kynä on miekkaa vahvempi! Kirjallisuus ja kirjoittaminen on minulle sydämen asia. On mahtavaa saada työskennellä luovien ihmisten, todellisten persoonallisuuksien kanssa."

Motivaatioverkko Oy

”Nyt on oma kunto todella pohjalla” oli Tuukka Niemisen toteamus omasta olotilastaan joulukuussa 2008. Tästä oman hyvinvoinnin alakulosta alkoi Motivireen matka hyvinvoinnin herätysliikkeeksi.

MPS-Yhtiöt Oy

Missiomme ”Arvokasta kasvua jokaiselle” kertoo, mikä on MPS:n työntekijöille tärkeää. Intohimoinen innostuksemme on ihmisissä – jokainen on hyvä jossain. Tiedämme, että hyvä johtaminen tukee paitsi tuloksellisuutta, ihmisen kykyä jatkuvasti kehittyä työyhteisöissä, joissa osataan arvostaa erilaisuutta ja optimoida jokaisen vahvuuksia mitä tulee osaamiseen, kokemukseen ja persoonallisuuteen.

Muotiliike Today

Kenkä- ja Muotiliike Today on pukeutumisen tavaratalo Loimaan sydämessä. Tarjoamme nuorekasta, tyylikästä pukeutumista aikuisille.

Murena

Pienenä tyttönä isän kanssa joulukuusia myydessä syntynyt palo myymiseen ja yrittämiseen loi haaveen. ”Minusta tulee kauppias” -unelma kantoi läpi elämän ja usko siihen antoi lopulta tarvittavan rohkeuden ja avaimet lähteä yrittäjäksi. Herkku ja Lahja Murena syntyi halusta luoda asiakkaille ainutlaatuinen palvelukokemus ja elämys.

Murtolan HamppuFarmi

Murtolan HamppuFarmi on osa Murtolan maatilan kasvinviljelytilaa, joka sijaitsee Lounais-Suomessa Marttilan kunnassa. Tila on kasvanut kolmen sukupolven verran 1920-luvulta lähtien, jolloin ensimmäinen isäntä intohimoisesti raivasi käsin ostamansa 100ha niityt pelloiksi. Nykyään tilaa kehitetään edelleen intohimoisesti luonnon ehdoilla ja tila on saamassa luomusertifikaatin vuonna 2017. Nykyiseen viljelijä perheeseen kuuluu Ville, Virve ja Elias-poika. Tilan mottona voisi sanoa että: Maailma muuttuu, me se mukana.

Musti ja Mirri Oy

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkituoteketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani kaikkina aikoina. Haluamme huolehtia jokaisesta lemmikistä aivan kuin se olisi omamme!

Mustialan Kartano Oy

Toimimme Hämeen ammattikorkeakoulun upeassa ja historiallisessa Mustialassa. Palveluitamme on matkailu- ja ympärivuotinen majoituspalvelu kesällä jopa 250lle, Tapahtuma-, juhla-, kokous- ja saunatilavuokraus, ruokailupalveluineen sekä Maataloushistoriallisen Museon isännöinti. Kaiken sydän on Oluttupa Iso Piippu. Kuninkaankartanon Panimo toimii isännän vastuulla, se liitettiin palveluihin juuri. Valtakunnallisesti palkittuja tuotteita on tehty jo 1995, jolloin toimintaa harjoitti koulu, kunnes päätettiin ulkoistaa palvelut yrittäjälle.

Myssyfarmi

Myssyfarmi on palkittu Pöytyäläinen luomutila ja designyritys, jonka intohimona on tuottaa täydellisen jäljitettävää luomuruokaa ja ekodesign-asusteita. Tilalla on lähdetty kehittämään ja tuotteistamaan oman tilan tuotantoa ja osaamista tähtäimessään kansainväliset markkinat: Myssyfarmi jalostaa oman ja naapuritilan suomenlampaiden luomuvillasta paikallisten eläkeläisten eli myssymummojen käsinneulomia asusteita ja omien peltojen antimista itse kehittämäänsä Hernerouhetta, perinteistä Hulda-hernettä sekä ainutlaatuisen laadukasta Kylmäpuristettua Luomurypsiöljyä (Vuoden Luomutuote 2015). Tuotteita yhdistää 100% jäljitettävyys, luonnonmukaisuus ja laatu sekä käsityövaltaisuus.

Mystes Oy

Mystes Oy on asiantuntijayritys, joka kehittää laajoja ja monimutkaisia yritysjärjestelmiä sekä digitaalisia prosesseja. Pyrimme tekemään kehitystyöstä ketterämpää ja läpinäkyvämpää. Intohimomme ammattiamme kohtaan näkyy ihmisiin uskomisen, innovoinnin ja ideoinnin, jatkuvan oppimisen sekä innostavan yrityskulttuurin kautta.

Nethit Oy

Vuodesta 1991 alkanut menestystarinamme on tehnyt meistä kaupan toiminnanohjauksen kehityksen pioneereja ja tämän päivän edelläkävijöitä.

Neurosonic Finland

”Kun on intohimoa ihminen pystyy mihin vain!” Tämän on myös todistanut omalla elämäntyöllään psykoterapeutti Marco Kärkkäinen, Neurosonic -rentoutusmenetelmän keksijä ja kehittäjä.

NIE

Globaalin ympäristökriisin hallinnassa elintarviketuotannon paremmat ratkaisut ovat välttämättömiä. Näitä ratkaisuja tarjoaa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti suomalaista teknologiaa hyväksi käyttäen kouvolalainen kuuden työntekijän Pohjolan Hyönteistalous Oy automatisoitujen ja modernien hyönteisfarmien avulla.

Niini Cafe

Kaikki sai alkunsa unelmasta... unelmasta, jonka en koskaan uskonut toteutuvan. Jo vuosia sitten unelmoin, että tuo Kioski/Kahvila tuossa 4­tien varressa on sellainen paikka, jonka haluaisin joskus vielä itselleni.

Niksor Oy

Teräsputkipaaluja ja keskiraskaita sorvaustöitä valmistava Niksor Oy on yhden miehen yritys, joka on ollut Nikkilän näpeissä noin neljä vuotta. Toiminnan aloitti Nikkilän isä 90-luvulla saatuaan mahdollisuuden isoon koneistusurakkaan.

Nirvana Wellness & Tea Shop

Nirvana Wellness & Tea Shop on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, luonnonkosmetiikkaan ja aitoon lehtiteehen erikoistunut keidas Kouvolan keskustassa. Nirvanassa voit tehdä hemmottelulahjaostoksia ja löytää uniikkeja käsityötuotteita maailmalta.

Nordautomation Oy

Nordautomation on puunjalostusteollisuuden projektitoimituksiin erikoistunut yritys ja markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikan toimittaja. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Alajärvellä ja Nylandissa Ruotsissa. Työntekijöitä on yhteensä noin 80.

Novitek

Meillä oli visio… Jotenkin tiesimme minne markkinat olivat menossa. Se oli kokemuksen tuomaa tietoa, osittain markkinatuntemusta ja hyppysellinen tuuria. Olimme valmistaneet jo yli 100 000 sisäporeammetta, tuhansia suihkuja höyrykaappeja sekä infrapunasaunoja. Poreammeiden myynti romahti kautta Euroopan, tarvitsimme uuden kärkituotteen. Kylpytynnyreiden myynti oli kasvanut voimakkaasti vuosi vuodelta. Näiden epähygieenisyydestä ja suuresta työmäärästä johtuen näissä oli kuitenkin kehittämisen varaa – näimme mahdollisuuden. Ulkoporealtaiden myynti kasvoi ympäri Eurooppaa ja Suomessa tuotetta hädin tuskin tunnettiin. Ympärivuotisia käyttömahdollisuuksia kyseenalaistettiin, vaikka altaita oli myyty maailmalla jo satoja tuhansia niin kesä- kuin talviolosuhteisiin. Suomalaisella tuotteella on vaikea kilpailla hinnalla. Tällöin meidän pitää kilpailla muilla asioilla kuten innovatiivisuudella ja laadulla. Joka vuosi pitää tuoda jotain uutta.

Ocuspecto Oy

Ongelmat näkemisessä vaikuttavat ihmisen elämään kokonaisvaltaisesti. Ocuspecto Oy:n missio on radikaalisti parantaa näöntutkimisen mahdollisuuksia maailmassa. Intohimoinen halumme on silmäsairauksien varhaisemman diagnosoinnin ja hoidon tehostumisen kautta vaikuttaa siihen, että yhä harvemman ihmisen elämänlaatu kärsisi huonontuneesta näkökyvystä. Ja samalla pystyttäisiin säästämään kustannuksissa.

OP

OP tarjoaa asiakkailleen parhaat keskittämisedut sekä maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden. Ryhmän muodostavat noin 180 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen: yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken. Talousmedia Bloomberg arvioi OP Ryhmän heinäkuussa 2015 Euroopan vahvimmaksi pankiksi.

Oscar Software Oy

”Toimeen tartutaan silloin kun tarve on, ja aika on.” Näin sanoi Oscar Software Oy:n nykyinen hallituksen puheenjohtaja Jukka Hakosalo pohtiessaan uudenlaisen järjestelmän kehittämistä asiakkaiden tarpeeseen. Näin olemme tehneet siitä saakka ja pyrkineet aina parempaan jokavuotisella kasvullamme. Millä muulla tätä voisi tehdä. kuin puhtaalla intohimolla paremman luomiseen ja yrittämiseen?

Ossi Percussion

Ossi Percussion on perustettu Ossi Raippalinnan jo lapsena alkaneiden kiinnostuksen kohteiden pohjalle. Ossi on intohimoinen rumpali ja rakastaa myös käsitöiden tekemistä. Kun kaupasta ei löytynyt riittävän hyviä rumpuja, päätyi hän rakentamaan niitä itse.

Ouraring

ŌURA palkittiin parhaaksi Health & Wellness –innovaatioksi maailman suurimmassa CES-¬kulutuselektroniikkamessut 2016 tapahtumassa Las Vegasissa. Lisäksi se sai parhaat pisteet arvostetussa Fitness, Sports and Biotech –¬sarjassa.

Oy Turun Metras LTD

Kakskerran Hirvilampi on luonnon ja metsän ympäröimä juhla-ja kokouspaikka, ainoastaan kivenheiton päässä Turun keskustasta. Hirvilammella järjestettävä Green Care toiminta on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Järjestämme ammattitaitoisen verkostomme kanssa työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen keskittyvää toimintaa tavoitteellisesti, vastuullisesti sekä ammatillisesti.

Papulaari

Kahviputiikki Papulaari avasi ovensa Kouvolan keskustassa syyskuussa 2015. Yrittäjäpariskunta Tiia ja Kimmo Kero olivat muuttaneet puolisen vuotta aiemmin Helsingistä Kouvolaan, takaisin Kimmon lapsuusmaisemiin. Taakse olivat jääneet vakituinen palkkatyö ja elämä pääkaupunkiseudulla.

Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy on mikkeliläinen designkäsityöyritys, jonka omistaja Pauliina Rundgren perusti 16 vuotta sitten. Pauliina suhtautuu intohimoisesti tuotesuunnitteluun. Yrityksen tuotteissa tärkeää ovat niiden syntytarinat, raikas muotoilu, oivaltava käyttötarkoitus sekä kotimainen valmistus. Yrityksen osaaminen on tuotesuunnittelun lisäksi emalointi- tekniikassa, joka toteutetaan huolellisena käsityönä yrityksen omalla verstaalla.

Pekka Heikkisen leipomo

Hyvvää sen olla pittää!

Perhejuristit Kokko & Kuusiluoma

Elämä on kohtaamisia – suunniteltuja ja suunnittelemattomia. Emme voi tietää, kuinka suuren jäljen jätämme toinen toisiimme kohdatessamme. Perhejuristien tarinassa kohtaaminen tuntemattoman kanssa rautatieaseman kahviossa eräänä kevätaamuna oli hyvin merkityksellinen Katariina Kuusiluomalle, Perhejuristien toiselle osakkaalle.

Piece \'n\' Love Restaurant

Masterchef-kisassa kilpailllut Lotten Linborg-Suhonen perusti mainostoimiston ohelle Piece \'n Love -pizzayrityksen. Ideana oli tuunata klassikosta jotain uutta Lottenin ruokafilosofianmukaisesti. Ilman suurempaa suunnitelmaa Piece\'n Love on kehittynyt testikonseptista kivijalkaravintolaksi Helsingin keskustassa.

Piltti Oy Kauppapuutarha

Piltin Puutarhalla vaihdettiin vuonna 2013 kurkut babypinaattiin. Samalla lanseerattiin uusi viljelykasvi Suomen kasvihuoneisiin sekä hevi-osastojen hyllyille. Kahdessa vuodessa meistä tuli Suomen ainoa ympärivuotinen babypinaatin viljelijä ja tällä hetkellä pystymme vastaamaan tuotantomäärillämme kotimaan keskusliikkeiden sekä vihannestukkujen kysyntään.

Pinguino Surfboards

Pinguino Surfboardsin tarina alkoi 2012 Espanjassa, kun mietimme olisiko surffilaudan tekeminen vaikeaa ja mitä siihen tarvittaisiin.

Point Box Oy

Point Box on matkailumarkkinointiin erikoistunut yritys. Koko idea yrityksestä perustuu lähtökohtaisesti intohimoon: sekä matkailua että markkinointia kohtaan!

POINT Production

Tapahtumatuotanto on hektistä, deadline on deadline, vieraat tulevat ja kaiken on oltava valmista. Vieraiden lähtiessä heillä pitää olla tunne, että kannatti todellakin tulla.

Porvoon Energia

Porvoo ei suinkaan ole Suomen suurimpia kaupunkeja eikä Porvoon Energia maan suurimpia energiayhtiöitä. Silti yhtiö on ainoa suomalaisyritys, joka on täyttänyt kaikki hiilineutraalin yhteiskunnan tavoitteet jo nyt, 34 vuotta EU:n aikataulusta edellä. Kysymykseen ”kuinka ihmeessä te teitte sen” toimitusjohtaja Patrick Wackströmillä on selkeä vastaus: palavalla intohimolla.

Porvoon Paahtimo Oy

Porvoon Paahtimo tarjoaa asiakkailleen kahvila- ja baarielämyksiä, erinomaista itse paahdettua tuoretta kahvia sekä poikkeavat viihtyisät puitteet kokouksiin, koulutustilaisuuksiin ja juhliin. Lisäksi järjestämme erilaista ohjelmaa viikoittain. Toimintamme keskeisiä kulmakiviä ovat olleet koko toimintamme ajan seuraavat: Asiakkaaksi meille ovat tervetulleita vauvasta vaariin sekä jupista hippiin niin, että kaikki viihtyvät samoissa tiloissa yhdessä. Olemme auki 356 päivää vuodessa ja aamusta yömyöhään, eli meille voi aina tulla. Palvelumme, tuotteemme ja toimintaympäristömme ovat korkeatasoisia.

Poutapilvi Web Design

Me olemme verkkostrategian asiantuntijoita, luovia ajattelijoita, päättäväisiä toteuttajia, visuaalisia suunnittelijoita, ohjelmoijia, kehittäjiä, edelläkävijöitä. Intohimoisia tekijöitä. Miksi emme olisi? Toimimme alalla, jota mielenkiintoisempaa on vaikea kuvitella.

Powerpark

Mitä tapahtuu, kun mahdottomat asiat tehdään heti ja ihmeiden tekemiseen varataan vähän enemmän aikaa? Silloin voi nousta vaikka huvipuisto vanhalle naurismaalle. Powerparkin alueelle on syntynyt viidessätoista vuodessa huvipuisto, karting-rata, hevoskeskus, 5D-elokuvateatteri ja ostoskeskus sekä elämysmaailmaa tukevat majoitus- ja ravintolapalvelut.

PP-Sauma Ky

Vuonna 1967 A.Virtasen perustaman Loimaan Tiivistesauman nimeksi muotoutui 1993 PP-Sauma Ky, joka jatkaa yritystoimintaa toisessa polvessa.

Pro Fit Trainers

Ajatus positiivisuuden kautta rakennetusta hyvinvointialan yrityksestä kasvoi lyhyessä ajassa hauskaksi ideaksi, hauska idea todelliseksi suunnitelmaksi ja suunnitelma lopulta oikeaksi toiminnaksi - mutta positiivisuus ja hauskuus eivät tippuneet matkan varrella pois missään kohtaa.

Propentus Oy

Propentuksen sisäinen palo johdattaa yritystä määrätietoisesti ja intohimoisesti kohti kansainvälisiä markkinoita.

Prove Expertise Oy

Intohimosta bugien metsästykseen, jotta sinä saisit loistaa!

Pukuliike Fauna

Pukuliike Fauna myy morsius- ja juhlapukuja naisille sekä vuokraa että myy pukuja miehille. Myös kaikki tarvittavat asusteet löytyvät. Lastenkin juhlatarpeet on huomioitu valikoimassa.

Pulse 247

Kauppaa käydään valon nopeudella kellon ympäri – 24/7 eikä rajoja ole.

Puolimatkan talli

Puolimatkan talli tarjoaa tehokasta opetusta pienissä ryhmissä osaavilla hevosilla ja poneilla. Tyytyväiset hevoset on turvallisia myös selästä.

Pure Hero

Puren yrittäjät haluavat tuottaa hyvää ja laadukasta ravintoa joka päivä kaikkiin tilanteisiin mausta tinkimättä. Puren erikoisosaamista ovat ravinnerikkaat raakakakut, raakasuklaat ja superfood-pirtelöt. Puren myymälästä voi myös hakea pähkinöitä sekä superfoodeja kotiin.

Puro Pro

Puro tuottaa korkeatasoisia ja laadukkaita asiantuntija- ja koulutuspalveluita. Tarjoamme akateemisia asiantuntijoita puhujiksi ja kouluttajiksi yhteiskunnan eri tasoille. Jaamme tietoa suurella intohimolla.

Puurin kanala

Puurin kanalasta Kiehuvan kylästä, muutaman kilometrin päässä Kouvolan keskustasta, lähtevät munat eri puolille Kouvolaa. Yrittäjä Ari Puuri kuljettaa kennot kauppoihin Kotkot-autollaan. Siellä hän asettelee ne siististi lavoille ja huolehtii, että tavaraa riittää.

Puusepänliike Pohjolan Muotoilu Oy

Parempaa puusta - yksilöllistä muotoilua ammattitaidolla

Raikkonen Oy

Raikkonen Oy on yksi Suomessa toimivista tiilitehtaista, joka pyörii jo kolmannessa polvessa. Tehdas on perustettu 1932 ja toiminta on alkanut sirkkelisahauksesta maatalouden sivuelinkeinoksi. Kun peltoja on aloitettu salaojittamaan, alkoi salaojaputkien tekeminen vuonna 1952.

Rakennuslordi

Jouni Ojalan Rakennuslordi kulkee kehityksen kärjessä rakennuksen tietomallinnuksessa. Tietomalleja, dataa ja nykyaikaisia välineitä monipuolisesti ja oivaltavasti hyödyntävä yritys tuo uutta draivia rakentamis- ja kiinteistöliiketoimintaan. Rakennusalan DI Ojala on hankkinut 3D-mallinnusosaamisensa pääsääntöisesti työn kautta. Itse pitkään kentällä töitä tehnyt Ojala on oppinut myös puhumaan ”duunaria”. Tänään hän sukkuloi sujuvasti digitalisaation ja oikean rakentamisen maailmojen välissä.

Ramin konditoria

Ramin Konditoria on Mikkeliläinen perheyritys, jonka juuret ulottuvat Pohjanmaalle, aina 1900-luvun alkuun, missä Ramin Konditorian perustajan Raimo Liedeksen äidin mummo leipoi todella maukkaita ruisleipiä ja myi niitä eteenpäin. Tämä ruisleivän juuri on vieläkin suvun hallussa ja suurena aarteena.

Raussin Metalli

Kun Taisto Raussi vuosikymmeniä sitten lupautui silloisen Kymi-yhtiön pyynnöstä Haukkasuolle turvehommiin, hän tuskin arvasi, minne tie vielä veisi. ”Sinne piti tulla venäläisten tekemiä koneita turpeennostoon, vaan eipä tullutkaan. Kysyin pomolta, saanko tehdä sellaisen itse.” Pomo lupasi ja Taistohan teki.

Ravintola Göstä

Ravintola Göstan tarina alkoi Serlachius-museo Göstan laajennussuunnitelmien myötä 2012. Taidesäätiö otti yhteyttä mänttä-vilppulalaiseen Pasi Heinoseen keväällä 2012 ja tarjosi mahdollisuutta ravintolayrittäjyyteen. Paikallisena yrittäjänä Pasi kiinnostui ehdotuksesta ja saadakseen ravintolatoimintaan Taidemuseon tulevia tiloja ja henkeä tukevan ravintolakonseptin, hän oli yhteydessä moniin eri ravintola-alan tunnettuihin tekijöihin. Paras yhteinen tarina löytyi Henry Tikkasen ja Pekka Terävän kanssa, jotka lähtivät yhdessä kehittämään konseptia.

Ravintola Musta Lammas

Ravintola Musta Lammas - elämys joka ei unohdu.

Ravintola Puistola

”Intohimoinamme oululaisena ravintolana ovat puhtaus, pohjoisuus ja paikallisuus. Listoiltamme löydät runsaasti kauden raaka-aineista ja paikallisista aineksista valmistettua lähiruokaa, kuten Viskaalin tilan lihaa, Jussi Haanpään kaloja ja Kasvishovin kasviksia. Ruokafilosofiamme mukaan annoksemme ovat herkullisia ja ravitsevia sekä kauniita katsella. Vaalimme käsillä tekemisen jaloja taitoja sekä köökimme ammattitaitoa ja kokemusta.” kertoo Sari-Helena Forsman.

Ravintola Pömilä

Pömilä on tyrnäväläisten olohuone. Pömilällä onkin pitkät perinteet Tyrnävän historiassa. Jo 1900-luvun alussa Pömilä toimi Tyrnävän meijerialueella osuusmeijerin kahvilana ja paikallisten isäntien taukopaikkana.

Rintalan Tila

Rintalan luomutila sijaitsee Varsinais-Suomessa Pöytyän kunnassa Yläneen Keihäskosken kylässä. Anne ja Tapio Rintala ovat kasvattaneet lampaita ja viljelleet Tapion sukutilaa vuodesta 1982. Lampaita tällä Yläneenjoki- varren maatilalla on ollut aina, mutta viidestä häälahjalampaasta on kasvanut vuosien varrella reilun tuhannen lampaan katras. Tila siirtyi peltojen viljelyssä luomuun vuonna 1996 ja eläimet vuonna 2006.

RitaS kauneushoitola

Rita perusti kauneushoitolan neljä vuotta sitten. Lähtökohtaisesti halu vaihtaa alaa johti yrittäjäksi. ”Yrittäjänä olemisessa on parasta se, että tietää, mitä tekee ja kenelle. Itsenäinen päätöksenteko, omaan ajankäyttöön vaikuttaminen, monipuolinen tekeminen ja ihmisten aito kohtaaminen ovat yrittäjyyden ilonaiheita.”

Rock My Business

Nauti nykyhetkestä, mutta busineksen osalta katso huomiseen. On tärkeää olla iskussa silloin, kun nousu alkaa. Kaiken ei tarvitse tapahtua heti, muutosta voi jakaa eri jaksoihin. Muutos alkaa omasta päätöksestä – lupauksesta itselleen. Muutos alkaa sanomalla ääneen: Rock My Business.

Rohkea Group

Intohimo ja halu tehdä ovat useimmiten ne tekijät, jotka siivittävät suuriin saavutuksiin. Rohkea Group Oy syntyi juuri tällaisesta intohimosta, palavasta halusta tehdä, auttaa kasvamaan ja kehittymään. Se ponnistaa intohimon lisäksi rohkeudesta, uskalluksesta kyseenalaistaa totuttua ja soveltaa perinteistä.

R-Taso

Intohimomme on teollisuuden työturvallisuuden nostaminen seuraavalle tasolle. R-taso Oy on teollisuuden kulkutieratkaisuiden ja hoitotasojen 3D-suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut asiantuntija sekä turvallisen työympäristön edelläkävijä. Olemme virtuaalisen todellisuuden edelläkävijöitä alallamme.

Ruosniemen panimo

Ruosniemen Panimo perustettiin viiden oluesta pitävän Teknillisen Korkeakoulun kasvatin halusta saada toimistotöiden ja Excelin pyörittelyn vastapainoksi harrastus, jossa saa pyöritellä Exceliä. Teemme olutta, jota itse haluamme juoda ja olemme iloksemme todenneet sen maistuvan muillekin.

Saalasti Oy

Saalasti Oy on pkt-yritys, jolla on iso tavoite: Muuttaa maailman energian tuotantoa kestäväksi, olla todella hyvä työpaikka ja vieläpä metalliteollisuudessa. Valmistamme laitoksia, joilla metsä- ja maatalousbiomassoja jalostetaan voimalaitosten polttoaineeksi. Jo nyt asiakkaamme tuottavat uusiutuvaa energiaa noin kymmenen ydinvoimalan verran. Meillä on pitkä historia, Tapio Saalasti perusti yrityksen vuonna 1945 elättääkseen itsensä rauhan tultua. Nyt meillä on kolmas sukupolvi töissä ja toimialakin on vaihtunut. Arvopohja ja Saalastin tapa toimia on kuitenkin säilynyt - työntekijöiden hyvinvointiin on aina panostettu.

Samuli Rintala Oy

Samuli Rintala Oy on korjaamoalan yritys jonka kotipaikka on Varsinais-Suomessa Yläneellä. Alun perin vuonna 2008 yhden miehen työllistäneestä ja toiminimellä toimineesta maatalouskonehuollosta ja urakointipalvelusta se on laajentunut työllistämään kahdeksan työntekijää kolmessa eri toimipisteessä. Osakeyhtiömuotoiseksi yritys muuttui syksyllä 2014. Yrityksiäkin on tätä nykyä kolme; varsinaisen huoltoyrityksen rinnalla on urakointiin ja työllistämispalveluihin keskittyneet omat yritykset.

Savon Käpy Group Oy

Savon Käpy Group Oy - tapahtumatuotantoa, liiketoiminnan kehittämistä ja myynnin boostausta, sekä kontaktien yhdistämistä. Eli intohimoa ja iloa ihmisiin, toimintaa ja tuloksia tekemiseen. Yritys lähti liikkeelle vuonna 2015 pitkäaikaisesta haaveesta yhdistää osaamista, eri toimialoja sekä unelmien palasia ajatuksella "kaikki on mahdollista, luovuudesta, työn tekemisestä ja yhteistyökumppaneista se on vain kiinni!" Ja tietenkin kaikki alkoi kantapään kautta.

Savonlinnan Oopperajuhlat

Ooppera Savonlinnassa on kokonaisvaltainen elämys, joka muodostuu korkeatasoisista oopperaesityksistä ja konserteista, keskiaikaisen Olavinlinnan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja kesäisestä Savonlinnasta luonnonkauniine ympäristöineen.

Saxess

Vi är ett team frisörer med en gedigen utbildning som ständigt utbildar oss för att ge kunden det senaste inom smink- och hårvård.

Seepia Games

Seepia Games on lappeenrantalainen mobiilipelialan yritys. Seepian tarina alkoi kesällä 2011, kun viisi ohjelmistoalan ammattilaista huomasi, että heillä oli sama intohimo ja unelma – halu luoda pelejä.

Sekatyöliike Suokuokka Oy

Maaseudulle sijoittuvana yrityksenä Sekatyöliike Suokuokka on vienyt palvelut sinne, mistä ne ovat jo kertaalleen loppuneet. Tämä on ollut yritykselle vahvuus, sillä asiakkaat ovat ottaneet palvelut ilolla omakseen.

Seniortek Oy

Intohimona elämä - Siinä kiteytyy Seniortekin toiminnan lähtökohta ja luonne.

Serlachius-museot

Keskeltä metsää, pienestä Mänttä-Vilppula -nimisestä kaupungista, löytyvät Serlachius-museot Gustaf ja Gösta. Museoiden ehtymättömistä lähteistä pulppuaa loputtomana virtana raikkaita näkökulmia niin arvokkaaseen historiaan kuin nykyaikaankin.

Siemenperunakeskus

Siemenperunakeskus perustettiin v. 1976. Tätä ennen siemenperunan saatavuus Suomessa oli epävarmaa ja laatu vaihtelevaa. Perunateollisuus, kauppa ja valtio sopivat tuolloin puhtaan siemenen lisäämiseen ja tutkimukseen keskittyvän yhtiön perustamisesta.

Siivouspalvelu Kota Oy

Siivouspalvelu Kota on pieni perheyritys, jonka suuri sydän sykkii Turulle ja sen lähialueille. Yritys tarjoaa luotettavaa ja ihmisläheistä palvelua arkesi avuksi. Yrittäjäpariskunnan unelmana on tuoda entistäkin enemmän iloa, välittämistä ja raikkautta omaan toimintaansa ja koko siivousalalle. ”Haluamme luoda työyhteisöä, jossa on helppoa ja mukavaa työskennellä ja jossa jokaisella on mahdollisuus olla oma itsensä.”

Silverbucket Oy

Silverbucket haluaa tehdä projektien resursoinnista miellyttävää ja tarjota siihen parhaan työkalun. Viisi vuotta sitten tällaista palvelua ei ollut markkinoilla ja kolme perustajaosakasta miettivät resursoidessaan silloisessa työssään: ”Hitto eikö resursointia tosiaan voisi tehdä paremmin.” Useiden pitkien keskusteluiden ja muutaman rohkaisevan oluen seurauksena osakkaat hyppäsivät yrittäjän saappaisiin puhaltamaan Silverbucketin henkiin. Usko omaan tekemiseen on ollut vahva jo ensi hetkistä lähtien – vain muutama kuukausi aloituksesta oltiin puvut päällä esittelemässä ensimmäistä demoversiota.

SkenarioLabs

Vuonna 2015 perustettu SkenarioLabs kehittää Skenarios-palvelua – työkalua kaupunkisuunnittelijoille, kaavoittajille ja arkkitehdeille. Skenarios-palvelun avulla pystytään arvioimaan paitsi olemassa olevaa myös suunniteltua kaupunkirakennetta ja sen elinkaarivaikutuksia erilaisten mittareiden perusteella. Palvelulla mitataan muiden muassa rakennuskannan ja sen tarvitseman energiatuotannon aiheuttamat kustannukset ja hiilidioksidipäästöt. Kokonaan verkkoselaimessa toimiva palvelu ei edellytä käyttäjältä valmiita tietokantoja eikä aiheuta asentamisen ahdistusta. Tulokset esitetään visuaalisesti ja ymmärrettävästi.

Solved

Solved syntyi ja kasvaa intohimosta.

Someco

Yritys on intohimoinen, kun se on perustettu keinoksi lähteä toteuttamaan perustajienvisiota tulevaisuudesta. Näin toimi Somecoa luotsaava Minna Valtari, joka huomasi 2010-luvun alussa, etteivät perinteiset markkinointiviestinnän toimijat olleet valmiita panostamaan sosiaalisen median tuomaan mullistukseen. Niinpä hän lähti rakentamaan yritystä.

Spring House Oy

Valmentaminen on meille intohimo. Me haaveilemme ja inspiroidumme. Meillä on aina ollut unelmia, jotka ovat tuntuneet ensin jopa utopioilta. Spring Housessa unelmat on kuitenkin päättäväisesti muutettu tavoitteiksi ja toimintasuunnitelmiksi. Toisiamme rohkaisten menemme edeltä yksin ja poikkeamme näin tutulta polulta. Vain löytämällä uutta voimme olla valmennuskumppani, joka viitoittaa asiakkaansa menestyksen polulle.

Studio Flow & Go

Tanssikoulu Studio flow & go on perustettu toiminimenä vuonna 2009 kahden nuoren loimaalaisen naisen intohimosta tanssiin. Upean Vesikoski- talon tiloihin ihastuminen ja halu uudistaa paikallinen, sekä lähialueen tanssitarjonta, ajoi aloittamaan ryhmäliikunta- ja tanssitunnit. Tunnit painottuivat oman esiintymisen ja liikekielen kehitykseen, sekä ammattimaiseen tuntirakenteeseen. Minua pyydettiin tuolloin mukaan ohjaamaan, sekä osaksi esiintyvää Impulse-tanssiryhmää. Parissa vuodessa Studio Flow & Go:n tapahtuma- ja pr-puoli kasvoi isommaksi. Ensin aloitettiin pienistä kauppa- promootioista, maistatuksista ja juonnoista. Sittemmin kuvioihin tuli isommat projektit ja kiertueet. Studio Flow & Go on ollut mukana monessa Loimaalaisessa tapahtumassa, sekä lukuisissa yritysten yksityistapahtumissa.

Studio Liisa

”Studiomuotokuvaukset ovat Studio Liisan tärkein tuote. Perinteinen, klassinen kuvaus on lähellä sydäntä ja tärkeintä ovat ihmiset! Kuvauskohteena on onnekseni sekä nuoria että iäkkäämpiä kuvattavia, jotka kaikki ovat yhtä lämpimästi tervetulleita. Minulle eri-ikäiset kuvattavat ovat rikkaus, tulivatpa he kuvaan yksin, kaksin tai isommalla porukalla.”

Studio PMK

Studio PMK:n tarina Saarijärven Paavon kaupungissa sai alkunsa vuonna 2001, kun kaksi sisarta, Cidesco-diplomikosmetologi Piia ja parturikampaaja Kati, päättivät tehdä haaveestaan totta ja laittaa osaamisensa saman katon alle. Luotiin Studio P&K: paikka, jossa saa monipuolisia ja ajanhenkisiä parturikampaamo- ja kauneushoitolapalveluita sekä alan tuotteita. Toimintaan tulivat myöhemmin mukaan kosmetologi Kirsi ja parturikampaaja Marika, ja yrityksen nimi muutettiin Studio PMK:ksi vuonna 2012.

Sun Sali Aura

Aloitimme kuntosalitoiminnan n. 6 vuotta sitten pienellä ns. kylmällä salilla Riihikoskella. 2012 tarjoutui mahdollisuus ostaa 1000m2 iso liikuntakeskus Aurasta. Ilman suurempaa suunnitelmaa otimme haasteen vastaan ja hyvä niin. Jos olisimme silloin tienneet, miten työllistävä projekti on, niin olisimme tulleet ehkä "järkiimme" mutta taas opittiin, että välillä kannattaa luottaa siihen että elämä kantaa ja tekemällä oppii. =)

Suojärven Suklaatila Oy

Kaukana Ylöjärven peräkylillä elettiin viime vuosikymmenen loppupuolella epäuskoista aikaa. Väki pudisteli päätään, kun vanhan sukutilan navetta sai uuden katon, kunnon eristykset ja tyystin uudet, elintarvikehuoneistoksi kelvolliset sisätilat. Että sitten suklaatehdas entisille karjan kotisijoille? Hieman syrjään siitäkin paikasta, joka tunnetaan ”keskellä ei mitään”?

Suomen Keskusvaraamo

Suomen keskusvaraamo nimen takaa löytyy intohimoisen kehittämisen meininki. Yritys nojaa määrätietoiseen pohjatyöhön ja sillä on varmistettu yhtiölle hurja kasvutahti, jolle ei ole nähtävissä loppua.

Suomen Niittysiemen Oy

Suomen Niittysiemen Oy:ssä tehdään töitä koko sydämellä. Niittysiemen toimittaa luonnonkasvien siemeniä yksityis- ja yritysasiakkaille. Yrityksen toiminta on aloitettu vuonna 2001, ja se on Suomen suurin kotimaisten niittysiementen tuottaja. Toimitusjohtaja Marita Kuikka kertoo, miksi niittysiemeniä kannattaa viljellä:

Suomen Nuorkauppakamarit

Suomen Nuorkauppakamarit ry on vuonna 1957 perustettu järjestö ja verkosto 18-40 -vuotiaille aktiivisille, intohimoisille vaikuttajille. Suomen Nuorkauppakamarit on osa kansainvälistä Junior Chamber International (JCI) –järjestöä. Koska kyse on vapaaehtoistoiminnasta, intohimo on yksi toiminnan kulmakivistä.

Susivilla

Intohimona luonto ja luonnonkuidut.

Suunnittelutoimisto Muutosarkkitehdit

Suunnittelutoimisto Muutosarkkitehdit on paremman arjen muotoilutoimisto,joka tekee tavallisten ihmisten ja yritysten arjesta parempaa. “Pyrinkin olemaan ihmisille kuin paras ystävä, jonka kanssa mennään kahville ja lopulta se kaaokselta tuntuva arjen haaste on kuin sulaa vahaa.”

Symboli

Isovanhempieni perheissä oli yhteensä 28 lasta – silkasta intohimosta. Ehkä se selittää, mistä omani on lähtöisin. Missään työpaikassa kukaan ei olisi koskaan pysynyt vauhdissani, kun oli asettanut tavoitteen. Olisi siis parempi toimia omassa yrityksessä – viestintäalalla.

Taideruukki

Kuusankosken Kymintehtaalla sijaitsee 100-vuotta vanha Taideruukki, joka heräsi eloon kolme vuotta sitten.

Taidetehtaan Tanssikoulu

Porvoolaisessa tanssikoulussa, Taidetehtaan Tanssikoulu Oy:ssä intohimo näkyy ja kuuluu sen rehtorissa, oppilaissa ja opettajissa. Rehtori, Hanne Kauppinen, on omalla intohimoisella, iloisella ja innostavalla asenteella oiva esimerkki siitä, että unelmiaan tavoitellakseen on tehtävä paljon työtä ja katsottava asiaa monelta eri kantilta. Hän on periksi antamaton ja raivaa tiensä tarvittaessa vaikka vuoren läpi. Hän on oman intohimonsa – tanssin tuonut perustamansa tanssikoulun myötä useiden porvoolaisten sydämiin. Hän on esimerkki henkilöstä joka on tehnyt paljon töitä oman unelmansa eteen hymy huulilla, selviytynyt erilaisista vastaan tulleista haasteista voittajana ja joka tekee työtä isolla sydämellä itsensä ja muiden vuoksi.

Tampereen Työväen Teatteri

115-vuotias teatteri on kaukana parasta ennen -päiväyksestään. Vielä virtaa, still going strong! Tunne on taiteellisen henkilökunnan keskeinen käyttövoima. Katsojalle intohimo näkyy näyttämöllä.

Tanssikoulu Stage

Tanssikoulu Stage on torniolainen tanssikoulu, jossa hyvä mieli ja hyvä energia saavat uudet mittasuhteet. Stage on paikka, joka on kaikille avoin ja johon kaikki voivat tulla omana itsenään taitotasosta riippumatta.

Tapahtumantekijät Oy

Sanakirja määrittelee intohimon tavalla, joka istuu suomalaiseen mielenlaatuun: intohimopysyvää, voimakasta halua. Tällaista on myös Tapahtumantekijöiden intohimo. Tapahtumantekijät rakentaa intohimoisesti kohtaamisia, jotka muuttavat ihmisiä ja maailmaa.

Taplause

Taplause on perustettu 2012 ja sen perustajillaan on kullakin yli 20 vuoden kokemus alan liiketoiminnasta, myös kansainvälisesti. Taplause on mobiilipohjaisten palautteenantosovellusten markkinajohtaja Suomessa yli 3000 asiakkaallaan. Liikevaihto on tuplaantunut vuosittain. Taplause tarjoaa kokonaisvaltaisen palautehallintajärjestelmän sisältäen digitaaliset lomakkeet, työilmapiirin fiilismittaukset ja ideakanavan sekä toiminnan ohjauksen.

Tapp Commerce

Tapp on täällä #hereforgood. Tuomme lisää hyvää maailmaan, pysyvästi. Kehittyville markkinoille suunnattu Tapp Market palvelumme julkaistiin heinäkuussa 2015 Indonesiassa, ja sen kautta jo yli miljoona asiakasta on yli 25.000 myyntiagentin välityksellä ostanut mm. puheaikaa, sähköä, vettä tai maksanut laskujaan.

Team SimiSami Oy

"Jos ei mitenkään, niin jotenkin"

Tekantti

Tekantti on oululainen tietoliikenne- ja IT-ratkaisujen ammattilainen, joka tarjoaa oululaisille ja pohjoissuomalaisille yrityksille juuri sopivat viestintäratkaisut. Tekantin toiminnan keskipisteenä on ihminen, ei tekniikka.

Tekmil Oy

Tekmillin valloittava toimitusjohtaja Sari Kanti-Paul tekee työtään täysillä, koko sydämestään. Hankkeeseen lähtiessään hän elää ja hengittää vain sille. Vuonna 2005 perustetussa kielikoulutuksia ja liike-elämän kulttuurivalmennuksia sekä käännös- ja oikolukupalveluja tarjoavassa Tekmillissä haastetaan perinteinen suomalainen opetustyyli ja tapa tehdä businesta. Yrityksen missiona on jättää laadukas jalanjälki suomalaiseen koulutuskenttään. Tekmil opettaa asiakkaitaan ymmärtämään, vakuuttamaan ja saamaan aikaan konkreettista muutosta heidän toimintaympäristössään. Yritys tarjoaa parempaa asiakaspalvelua ja uusia koulutusmenetelmiä ja rekrytoi alansa parhaat kouluttajat. Yrityksen perustajajäsenten, australialaissyntyisen Zoranin ja suomalaisen Sarin tämän vaihto-oppilasvuonna kehittynyt rakkaus tekee oman pikantin lisänsä yrityksen menestystarinaan.

Tekstiili Matti ja Maija Oy

Vuonna 1985 Reetta Lahtinen perusti vaatetusliikkeen Karstulan keskustaan ja siitä saakka niin paikalliset kuin kesäkarstusetkin ovat tehneet lukuisia löytöjä tästä putiikkihenkisestä vaatetusliikkeestä.

Tellers Industries Oy

Me tunnemme, kuulemme & näemme sen – ihmisen. Joka päivä koemme itsemme etuoikeutetuiksi saadessamme tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan, niin yritysmaailmassa kuin sen ulkopuolella. Ihmisten tarinat on jo kirjoitettu. Meidän tehtävämme on tuoda ne esiin.

Tietokauha

Intohimoinen yrittäjä tarvitsee kumppanikseen intohimoisen taloushallinnon osaajan. Taloushallinto ei ole vain verottajan vaatimia ilmoituksia, se on tärkeä osa yrityksen menestystä. Se on yrittäjän työkalu oman yrityksen tilanteen seuraamiseen, se on apuväline päätöksentekoon.Tietokauha Oy on 35 -vuotias tilitoimisto, joka on aina toiminut yrittäjän kumppanina taloushallinnon suunnittelussa ja taloudellisten raporttien tuottamisessa jokaisen yrityksen omiin tarpeisiin.

Tiirinkosken tehdas

Rakkaudesta maaseutuun, luontoon ja sisustukseen. Miehen suvun maatila Hämeessä. Viljatila, joka vain odotti aktiivista lisätoimintaa.

Timber Frame

Miksi kannattaa innostua massiivipuusta rakentamisessa? Se auttaa hiilidioksidipäästöjen hallinnassa, siitä syntyy ”hiilivarasto”. Massiivipuutalo sitoo enemmän kasvihuonekaasuja kuin sen rakentamisen yhteydessä vapautuu.

Timberwise

Timberwise on vuonna 2000 perustettu suomalainen perheyritys kotimaisella omistuspohjalla, joka valmistaa korkealaatuisia lankkuparketteja ekologisista ja turvallisista raaka-aineista omassa, Loimaalla sijaitsevassa tehtaassaan. Erikoistumme korkeaan laatuun, laajaan värivalikoimaan ja ennen kaikkea materiaaleihin jotka takaavat koteihin turvallisen ja puhtaamman sisäilman. Edellä mainittujen asioiden ansiosta olemme ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa puulattiavalmistaja jonka tuotteille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Tmi Murula

Pieni ja suloinen Lastenvaate- ja tarvikekirpparipuoti Uudenmaan sydämessä, saman katon alla askartelukauppa ja lahjatavaraa: Käsintekijöiden aarteita ja omia karkkikoruja.

Tmi Niinankaa

Niinankaa on tuusulalaisen Niina Sjöblomin perustama toistaiseksi yhden naisen yritys, joka tarjoaa yksityisille ja yrityksille hyvinvointipalveluita. Toimialaan kuuluvat niin jooga kuin yksilövalmennus ja erilaisten tehtävien, kuten projektiavun tai muiden yritystoimintojen palveluiden tarjoaminen.

Toimintavoima Oy

Vuonna 2013 perustettu Toimintavoima tuottaa erilaisia teatteriin ja draamatyöhön perustuvia palveluita kuten esityksiä, ohjauksia, draamatoimintaa, työpajoja, koulutuksia ja kursseja.

Trade Connector Oy

Vaati uskallusta ja heittäytymistä perustaa yritys syvimpään lamaan vuonna 2012. Aika oli sopiva, ja digitaalisuuden aikakausi alkamassa. Omistajat jättivät päivätyönsä ja ryhtyivät kehittämään sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja uuteen muottiin.

Traplight Games

Vuonna 2010 kaksi kaverusta päätti hypätä tuntemattomaan ja lähteä toteuttamaan omia ideoita omassa yrityksessä. Nyt kuusi vuotta myöhemmin Traplight Games työllistää 15 ihmistä ja on kerännyt kahden miljoonan rahoituksen yritysidealleen. Yhdistävänä tekijänä on alusta asti ollut yhteinen intohimo pelaamista kohtaan.

Tuneko Oy

Tuneko aikoo valmistaa Suomessa maailman polttoainetaloudellisimpia henkilöautoja

Turun Teräskaluste

Juuri 70 vuotta täyttänyt perheyritys Turun Teräskaluste Oy (Tuteka) on metalliteollisuuden alalla harvinaisuus paitsi ikänsä myös tuotteidensa laadun ja toimintatapojensa vuoksi. Yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä, alumiinista ja värimetalleista irto- ja kiintokalusteita, tilataidetta ja muita erikoisrakenteita vaativiin kohteisiin.

Tyrnävän Mylly

Lähiruoan arvostamisen nousun myötä myös Tyrnävän myllyn tuotteiden kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti. Lähialueiden leipomot ovat myllyn tärkeimpiä asiakkaita.

UGmore

UGmore tarjoaa urheilu- ja viihdealojen staroille mahdollisuuden ansaita tuloja vastineeksi ainutlaatuisesta sisällöstä, jota starat jakavat yksinoikeudella faneilleen kehittämässämme PEEK-mobiilisovelluksessa. Fanit saavat pientä kuukausimaksua vastaan juuri heille räätälöityä sisältöä suoraan idoleiltaan.

Uusi Seurahuone

Meidän intohimomme on henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan toiveiden kuunteleminen.

Vahterus

Kun Vahteruksen levylämmönsiirtimiin erikoistunut perheyritys vuonna 1990 perustettiin oman pihan lampolaan, oli usko yrityksen menestymiseen kova. 26 vuotta myöhemmin voidaan todeta, että se usko kannatti. Menestyksen takana toimii rohkea yrittäjyys, innovatiivisuus ja tuotteeseen uskovat asiakkaat.

Valamon Luostarin Tislaamo

Alkoholijuomien tuottaminen on aina kuulunut olennaisesti luostarilaitoksen toimintaan ja nyt Heinävedellä tapahtuva viskin tislaus istuu niin ikään hyvin luostarille, sillä ristiretkien aikaan 1000-luvulla juuri munkit toivat tislauksen taidon arabimaista Eurooppaan. Vuoteen 1504 asti luostarilaitoksella oli viskin tislaukseen lain määräämä monopoliasema koko Britteinsaarten alueella — tässä mielessä nyt on palattu toiminnan alkulähteille.

Valkoinen Puu Café & Shop

Intohimomme ei ole ainoastaan luoda makuelämyksiä, vaan haluamme, että asiakkaamme lähtevät herkutteluhetkensä jälkeen mukanaan palanen meidän unelmaa. Haluamme kahvilakokemuksen olevan kokonaisvaltainen elämys, jossa upea yli 100-vuotias talovanhus, kaunis sisustus, musiikki, kiireettömyys sekä maut kietoutuvat yhteen luoden unohtumattoman kokemuksen.

Vallox Oy

Vallox suhtautuu inhohimoisesti sisäilmaan, sillä onhan puhdas hengitysilma perusedellytys terveydelle ja jaksamiselle. Ja kun ihmiset viettävät ajastaan keskimäärin 90 % sisätiloissa, on sisäilman laatu merkittävässä asemassa, vaikka siihen ei monesti kiinnitetä huomiota – ainakaan ennen kuin tulee ongelmia.

Valmennustalo Virta

Valmennustalo Virta – Virtaa työelämän vuorovaikutukseen!

Valmennusyhtiö True Hearts NLP Finland Oy

True Hearts NLP Finland Oy tarjoaa valmennuksia ja koulutuksia sekä yhteistyökumppanuutta työhyvinvointiin, vuorovaikutukseen ja johtamiseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun. He onnistuvat valmennuksissaan ja koulutuksissaan sillä he ovat aidosti läsnä ”Aitoja Sydämiä”, tehden työtään intohimoisesti, rakastaen ja inhimillisesti.

Valmet Automotive

Vuosi on 2012 ja Valmet Automotive pudottaa uutispommin: Uudessakaupungissa aletaan valmistaa A-sarjaa Mercedes-Benzille. Valmistuksen aloittaminen on kuitenkin pitkän tien takana. Valmet Automotive käynnistää uuden automallin valmistukseen tähtäävän projektin välittömästi. Aikataulu on erittäin haastava, suurimpana haasteena hitsaamo. Vanha hitsaamo pitää purkaa, lattiaa vahvistaa, ja tämän päälle pitää suunnitella ja rakentaa hitsaamo, jollaista ei Suomessa ole aiemmin nähty: tavoitteena on enemmän robotteja ja korkeampi automaatioaste kuin koskaan ennen.

Valosilmä

Elisa Hillgrenin yrityksen nimi on Valosilmä ja yritys on edellisen yrittäjän toimesta perustettu jo 1988. Liiketoimi Mikkelin kivijalassa perinteisenä lamppukauppana ja Elisa siirtyi yrittäjäksi siihen yrityskaupan myötä vuonna 2008. Elisa lisäsi valikoimaan valaistussuunnittelupalvelut ja piti sivutoimisesti valaistuskursseja sisustusalan oppilaitoksissa.

Wanhat Wehkeet

Keski-Suomen kauneimman luonnon keskellä, Karstulassa sijaitseva matkailualue Wanhat Wehkeet on todellinen perheyritys. Matkailualueen kehitys on vaatinut todellista intohimoa ja asiakaskunnan aktiivista huomioonottamista. Alueelta löytyy tänä päivänä automuseo, hotelli, keilahalli, yökerho, leirintäalue, kylpylä ja juhlatila ravitsemuspalveluineen.

Vatajankosken Sähkö

Vatajankosken Sähkö on paikallinen ja itsenäinen energiayhtiö, joka myy sähköä noin 17 500 asiakkaalle Pohjois-Satakunnassa. Paikallisuuden takaa omistuspohja - yhtiön omistajia ovat Vatajankosken Sähkön kuntayhtymä, Kankaanpään kaupunki ja asiakasomistajat.

Vauhtipuisto

Vauhtipuisto on lapsille elämyksiä tarjoava Oululainen pieni huvipuisto. Toiminta aloitettiin kolmen polttomoottorisen lokari-auton voimin, ajan myötä kehitettiin crossi- ja mönkijärata, sekä seuraavaksi ajan hengen mukaan pelihalli ja sähköautorata. Viimeiset vuodet aluetta on kehitetty enemmän huvipuistomaisemmaksi teemalla koko perhe leikkii.

Vejits

Vejits vaatebrändin takana on kolme miessuunnittelijaa kolmesta eri kulttuurista. Heidän intohimona on luoda vaatebrändi, joka yhdistää sulavasti Scandinaavisen, Slaavilaisen ja Aasialaisen tyylin.

VeraVia Finland Oy

On ihanaa onnistua! VeraVia Finlandilla intohimo näkyy päivittäisessä työssämme, jota teemme sitkeydellä ja luovuudella sekä suurella halulla palvella asiakkaitamme. Emme ole kangistuneet kaavoihin ja kuulemme avoimesti asiakkaiden kuin työtovereidenkin erilaiset ja hieman hullutkin ideat. Ideamassasta valikoimme nopeasti varteenotettavimmat jatkojalostukseen ja tuotantoon.

Verkkoasema

Verkkoasema on perustettu jo vuonna 1997, joten sillä on toimialaansa nähden poikkeuksellisen pitkä historia. Tänään Verkkoasemalaiset ovat keskittyneet digitaalisen asiakaskokemuksen luomiseen eli siihen, kuinka asiakkaat kulkevat ostoprosessissaan verkossa ja millaisen kokemuksen he saavat siellä olevista yrityksistä.

Versa Finland Oy

Haluamme asiakkaidemme tekevän parempaa tulosta.

WeTask!t

WeTask!t saa taitajat kohtaamaan asiakkaansa - innovatiivisesti ja intohimoisesti.

Willea

Iloisesti yllättäva "sekatavarakauppa" Kuopion keskustassa.

VilliPeura Oy

Hannunkiven Lomakylä korkeatasoisine mökkeineen sijaitsee Kivijärven rannalla, eteläisen Suomen laajimmalla erämaa-alueella. Ympärillä on mahtava vesistö, upea Salamajärven kansallispuisto, aidon maalaispitäjän elämänmeno ja ihmiset. - Keskinen Suomi on kaikkien lähellä katsottiinpa mistä päin maata tahansa. Maailman laidalta tuleville Hannunkivi on annos puhtautta, turvallisuutta, monipuolista luontoa, tähtitaivasta - hiljaisuuden ja lähipalveluiden lisäksi, kertoo yrittäjä Anne Hakkarainen. - Palvelemme sydämellä. Herkästi asiakasta kuunnellen ja omaa näkemystämme toteuttaen.

Virkkukoukkunen

Virkkukoukkunen on pirteä väriläiskä Imatralla Etelä-Karjalassa. Yritys on saanut alkunsa vuonna 1993 yrittäjä Tiinan Kärkkään lapsuudenkodin eteisestä ja ensimmäiset työtilat olivat hänen huoneessaan. Pienen puodin tuoterepertuaariin kuuluivat värikkäät neuleet, piirretyt t-paidat, kassit, silkkihuivit sekä erilaiset korut ja kirjovirkatut antennipipot.

Virtasen Moottori Oy

Virtasen Moottori Oy on auton ja traktorin varaosien myyntiin erikoistunut perheyritys, joka viettää ensi vuonna jo 70 -vuoden juhlapäivää. Yrityksen toimialaan kuuluvat lisäksi muun muassa koneistamotoiminta ja työkalujen sekä maatalouteen liittyvien tuotteitten myynti.

VS Ravintolat

VS Ravintolat on 2006 vuodesta saakka toiminut ravintola-alan moniosaaja. Osaamista löytyy a la carte- ja lounasravintoloista sekä laajasta catering palvelusta. Yrityksen toimintaan kuuluu myös Tiukanlinnan kokous- ja juhlatilan vuokraus.

Wulff

Wulff-Yhtiöt Oyj on toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, it-tarvikkeita, ensiapua ja ergonomiaa. Lisäksi valikoimasta löytyy LED-valaistusratkaisuja ja innovatiivisia tuotteita työmaille. Wulffilta on mahdollista hankkia myös kansainvälisiä messupalveluja.

Vähänkäytetty.fi

Yrittäjien intohimona on ollut alusta alkaen tuoda markkinoille palvelu, joka on turvallisempi, helpompi ja edullisempi pientavaroiden myyjille sekä ostajille.

X Heads

Me, X Headsin perustajat, puhumme itsestämme ryhmänä rohkeita hulluja, jotka haluavat status quoa vasten tavoitella unelmiaan.

Yrityspalvelu Hollström

Yrityspalvelu Hollström Oy on käynnistänyt onnistumisen kierteen, jota ei voi pysäyttää! Meidän tilitoimistossa on mahtava meininki. Innostusta, kekseliäisyyttä ja aitoa itsensä kehittämistä! Voiko olla totta? Tavallisessa tilitoimistossa ei välttämättä, mutta Yrityspalvelu Hollström ei olekaan tavallinen tilitoimisto, vaan enemmän.

YTK

YTK on Suomen suurin työttömyyskassa, jonka jäsenistö edustaa noin 18 % suomalaisista työntekijöistä. Suomessa toimivista 27 työttömyyskassasta YTK on ylivoimaisesti suurin yli 370 000 jäsenellään. YTK:n jäsenmäärä on kasvanut joka vuosi perustamisestaan lähtien. Syitä suosioon on monia, mutta yksi ilmeisimmistä on työelämän muutosten aika, jota elämme. Nykyajan työ ei ole enää elämänpituinen putki, joka suoritetaan yhden työnantajan palveluksessa. Nyt työelämään kuuluvat pätkätyöt, vaihtuvat työnantajat, yt-neuvottelut, uudelleenkouluttautumiset, uravaihdokset, vuorotteluvapaat ja valinnanvapaus.

ZEF Oy

Toimitusjohtaja Jaakko Alasaarelaa kuunnellessa on helppoa uskoa, että työntekijöistä on muotoutunut saumattomasti yhteen hiileen toimiva tiimi: hän on äärimmäisen intohimoinen ja hänestä huokuu palava halu viedä yritystään kovaa vauhtia eteenpäin.

Veekmas Oy (1)

Yhden miehen yrityksestä kansainväliseksi konserniksi ja Pohjoismaiden ainoaksi tiehöylien valmistajaksi.
Edellinen 1 2 3 ... 36 37 38Seuraava