Kausi 2015

Uuden luvun Oopperajuhlien historiaan kirjoittaa Lehárin operetti Iloinen leski maailman tunnetuimman operettitalon Volksoper Wienin tuomana. Toinen vierailija on Semperoper Dresden, joka esittää Mozartin Figaron häät. Oma uutuustuotanto on Musorgskin Boris Godunov, joka tehdään yhteistyössä Chorégies d´Orange -festivaalin kanssa. Viimevuosien huippusuositut Tosca ja La traviata tekevät paluun.

Lue lisää kauden 2015 ohjelmistosta!
2015 lipunmyynti auki

Lahjakortti pukinkonttiin

Savonlinnan Oopperajuhlien kesän 2015 esitykset ovat mitä parhaimpia joululahjaideoita. Monille haave ensimmäisestä oopperamatkasta Savonlinnaan toteutuu joululahjaksi annettujen lippujen ansiosta. Taatusti mieluinen paketti on mahdollista antaa lahjakortin muodossa, jolloin monista hyvistä oopperoista tai konserteista lahjansaaja voi valita itseään kiinnostavimman. Lue lisää mainiosta joululahjaideasta

Onnistuneen oopperamatkan kumppanit

Club Operan yrityskumppanit tarjoavat oheispalveluiden monipuolisen menun. Klikkaa ja katso parhaat tuotteet, palvelut, hotellit ja ravintolat. Tutustu kumppaneihimme, jotka tekevät oopperamatkastasi kokonaisvaltaisen elämyksen.
Lue lisää

Konsertti 26.7.

Raskaan rokin kovimmat nimet vannovat Oopperajuhlien nimeen myös kesällä 2015. Keskiaikaisen kivilinnan akustiikka on täydellinen suurten tunteiden musiikille, niin oopperalle kuin hevillekin. Nightwish, Apocalyptica ja Amorphis ovat jo linnassa juhlineet, joten seuraavaksi löylyä lyö supersuosittu Sonata Arctica. Lue lisää
Olavinlinna rocks!

Kesän 2015 konsertit

Kauden 2015 ohjelmistossa on myös Timo Mustakallio -laulukilpailu sekä suuri konserttielämys Kerimäen kirkossa: Joseph Haydnin suuroratorio Luominen kuullaan puisen suurkirkon lumoavassa akustiikassa. Kauden lopuksi vietämme kansallissäveltäjämme Sibeliuksen juhlavuotta Sinfonia Lahden ja Okko Kamun kanssa konsertissa Olavinlinnassa.