Kausi 2015

Kesällä 2015 Savonlinnan Oopperajuhlat tarjoaa entistä monipuolisemman oopperakokemuksen. Uutuustuotanto, Modest Musorgskin Boris Godunov täyttää oopperayleisön toiveet, sillä tsaarin saappaisiin astuu Matti Salminen ja orkesteria johtaa Leif Segerstam. Ensimmäistä kertaa 1987 alkaneen vierailutaloperinteen aikana Olavinlinnan lavalla koetaan kaksi vierailutaloa saman kesän aikana.
Lue lisää kauden 2015 ohjelmistosta!
2015 lipunmyynti auki

Timo Mustakallio -laulukilpailu 2015

Savonlinnan Oopperajuhlat ja Timo Mustakallio -säätiö järjestävät Timo Mustakallio -laulukilpailun Savonlinnassa 19.7.2015. Timo Mustakallio -laulukilpailun tarkoituksena on auttaa uusia, lahjakkaita suomalaisia laulajia kehittämään kykyjään. Kilpailu on avoin suomalaisille laulajille, jotka ovat syntyneet vuonna 1989 tai sen jälkeen.
Lue lisää
Ilmoittaudu!

Kesätöitä!

Kuvankaunis kesäinen Savonlinna ja maailmanluokan festivaali - onko tässä sinun kesätyöpaikkasi? Juhlakauden 2015 kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa Savonlinnan Oopperajuhlille. Etsimme kesätyöntekijöitä tuotannon tehtäviin ja pukijoiksi Olavinlinnaan sekä lippu- että lehdistötoimistoon. Lue lisää
Hae nyt!

Oopperajuhlat onnittelee kansallissäveltäjää

Jean Sibeliuksen tuotantoa on esitetty Savonlinnan Oopperajuhlilla ihan ensimmäisistä juhlista, 1912 lähtien. Kesällä 2015 Olavinlinnan juhlakonsertissa 2.8. kuullaan Ainolan suuren mestarin suosituimpia orkesteriteoksia; sävelruno Satu op. 9, Viulukonsertto op. 47 ja Sinfonia nro 5 op. 82. Solistina konsertissa on vuoden 2012 Sibelius-viulukilpailun voittaja, venäläinen Nikita Boriso-Glebsky, orkesterina Sinfonia Lahti Okko Kamun johdolla. Lue lisää

Onnistuneen oopperamatkan kumppanit

Club Operan yrityskumppanit tarjoavat oheispalveluiden monipuolisen menun. Klikkaa ja katso parhaat tuotteet, palvelut, hotellit ja ravintolat. Tutustu kumppaneihimme, jotka tekevät oopperamatkastasi kokonaisvaltaisen elämyksen.
Lue lisää